Connect with us

Știri

Accident grav în Arad! Fetiţă de 12 ani, prinsă sub un tramvai

Accident grav în Arad! O fetiţă de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai, după ce a traversat în timp ce se uita în telefonul mobil.

O fetiţă de doar 12 ani a ajuns sub un tramvai. Accidentul s-a petrecut în municipiul Arad, în cursul după-amiezii de joi.

Fetiţa era împreună cu o colegă şi nu a fost atentă atunci când a traversat dinspre alimentara Record spre Catedrala Catolică. A fost lovită şi târâtă sub tramvai.

Din primele informaţii, victima este conştientă, iar pompierii încearcă să o scoată de sub tramvai.

Conform spuselor martorilor, fetiţa era atentă la telefonul mobil şi nu a văzut mijlocul de transport. În plus, a traversat pe culoarea roşie a semaforului. Tramvaiul venea dinspre Boul Roşu şi mergea spre Teatru.

Citeşte şi Accident grav pe DN1: cinci persoane au fost rănite și transportate de URGENȚĂ la spital

Cinci persoane au fost rănite vineri, în jurul prânzului, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN1, la intrarea în localitatea Vlădeni.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Luiza Dănilă.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SAJ) şi un echipaj de stingere.

Citeşte şi ACCIDENT în Buzău: O fetiță a murit, șoferul vinovat a fugit

O fetiţă în vârstă de 11 ani a decedat în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier petrecut pe DN 10 în zona localităţii Sătuc.

Un autoturism a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, şoferul fugind de la locul evenimentului.

Şoferul maşinii implicate în noaptea de joi spre vineri într-un accident în zona loclităţii buzoiene Sătuc şi soldat cu moartea unei fetiţe de 11 ani este un bărbat de 27 de ani. Acesta nu avea permis de conducere şi băuse înainte să se urce la volan.

În acest caz, anchetatorii au întocmit dosar penal

“Referitor la accidentul rutier produs pe DN10, în urma verificărilor a reieşit că un bărbat de 27 de ani, din Greceanca, a condus un autoturism pe DN10, în localitatea Sătuc, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a ieşit în afara carosabilului unde a acroşat o conductă de distribuţie gaze naturale, ulterior răsturnându-se. Din impact a rezultat decesul unei minore în vârstă de 11 ani, din Cândeşti”, anunţă Poliţia, potritivit news.ro.

Şoferul nu deţine permis de conducere iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat ca avea o concentraţie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările
Surse din rândul anchetatorilor afirmă că maşina este un Audi înmatriculat în Neamţ. Aceleaşi surse declară că fetiţa şi şoferul maşinii aveau acelaşi nume de familie, fiind cel mai probabil rude.

De asemenea, fetiţa era îmbrăcată sumar, iar trupul ei a fost găsit în afara maşinii.

Citeşte şi Tentativă de OMOR la stația de metrou Politehnica. Agresorul este de negăsit

Tentativă de omor la stația de metrou Politehnica din Capitală. Un tânăr a fost înjunghiat în spate iar în acest caz Poliția a deschis dosar penal. Totul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Un bărbat de 26 de ani ar fi fost înjunghiat, joi seară, în jurul orei 19:00, lângă stația de metrou Politehnică, din Capitală. În acest caz a fost făcut dosar pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că a fost victima unei agresiuni. Două echipaje SMURD s-au deplasat la locul incidentului, bărbatul fiind preluat de medici.

”În această seară, în jurul orei 19.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea unei staţii de metrou de pe raza sectorului 6 – zona Politehnică.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei competente care au demarat investigaţiile în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs agresiunea, cât şi pentru identificarea făptuitorului”, precizează într-un comunicat Poliția.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a fost înjunghiat în spate

Având în vedere diagnosticul tânărului, precum şi circumstanţele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Metrorex a precizat, într-un comunicat de presă, că ”incidentul nu a avut loc în incinta stației de metrou”.

Medicii de la Spitalul Universitar, acolo, unde a fost dus tânărul, spun că acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Cadrele medicale spun că starea tânărului este stabilă.

Tânărul este angajat al Spitalului Universitar, fiind brancardier în cadrul unităţii medicale.

Polițiștii susțin că altercația în care a fost acesta implicat a avut loc în parcul Politehnicii. După ce a fost înjunghiat, tânărul s-a refugiat la metrou de unde a fost preluat de ehipajul SMURD.

Victima nu a fost rănită grav, fiind în afara oricărui pericol

Potrivit reprezentanților poliției a avut loc o altercație între două persoane iar una dintre acestea a înjunghiat-o pe cealaltă.

Reprezentanții ISU susțin că victima a fost preluată de pe peronul din stația de metrou Politehnica.

O persoană aflată în zonă a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la locul atacului, i-a oferit primul ajutor victimei și a transportat-o la spital. Din primele informații bărbatul a fost înjunghiat în zona coastelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top