Connect with us
Ginecolog

Știri

Caz șocant în România. S-a dus cu hemoragie la ginecolog, dar ce a făcut medicul a îngrozit-o: „Scuipa…

O fostă profesoară de limba română din Iași acuză un medic ginecolog de la maternitatea „Elena Doamna” de un tratament incalificabil.

Ortansa Cojoc a povestit că s-a dus la ginecolog din cauza unei hemoragii severe, dar medicul, în loc să se preocupe de starea sa, mânca semințe. Mai mut decât atât, ginecologul s-a enervat teribil când a văzut că femeia suferă!

„Când a venit mâncând seminţe lângă mine, i-am spus persoanei care mă ţinea de mână şi care mă susţinea, nu mai ştiu dacă era asistentă sau nu, că eu cred că am un coşmar, că ceva nu este în ordine, pentru că nu-mi venea să cred că un medic stă şi mănâncă seminţe lângă mine. Stătea şi îi spunea acelei doctoriţe tinere ce să facă, în timp ce scuipa realmente seminţe în mâna stângă. După ce i-am zis că eu cred că este un coşmar, dr. Iancu a ieşit pe hol, unde se aflau ginerele şi fiica mea, şi a început să ţipe «femeile din România sunt inconştiente, vin în ultima clipă la spital, în Statele Unite ale Americii nu le primeşte nimeni dacă nu se duc la control din şase în şase luni»

„Naivă cum am rămas şi la vârsta aceasta, cred că nici lângă o vită sângerândă şi evident suferindă nu-ţi îndrumi învăţăcelul cum să efectueze un tratament, în timp ce mănânci seminţe. Mă întreb ce trebuie să mai facă acest medic, mi-e tare greu să cred că are această profesie, pentru a fi eliberată dintr-o activitate umană, de înaltă specialitate, cu care nu are nimic în comun. Nu concep să existe aşa ceva, într-un spital de gardă“, spune Ortansa Cojoc, conform Digi24.

Citește și: Ginecologii au dezvăluit ce îi deranjează cel mai tare la pacientele lor! Iată ce să NU faci înainte de a merge la ginecolog

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top