Connect with us
Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 aprilie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: vin ploi torențiale

Știri

Meteo 9 septembrie. Cum va fi vremea duminică în România

Meteo din 9 septembrie aduce vreme caldă, caniculară chiar în anumite regiuni ale țării. Pe de altă parte, nu vom scăpa de ploi, iar prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere în formare și vreme instabilă.

Meteo România 9 septembrie 2018

Potrivit vremea.ro, duminică vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, cu valori maxime de temperatură de până la 23-28 de grade Celsius în jumătatea nordică și 28-33 de grade în cea sudică. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei, iar cele mai ridicate în zonă Luncii Dunării.
Din punct de vedere al aspectului vremea va fi doar ușor instabilă în vestul, centrul și în nordul teritoriului, unde local în special după-amiază se vor produce unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, în timp ce în sud și în est astfel de fenomene vor avea loc numai cu totul izolat (iar cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi de asemenea nesemnificative).

Meteo 9 septembrie la București

Potrivit vremea ido, Vremea în București pentru 9 septembrie anunță continuă și furtuni cu fulgere în formare după-amiază. Temperaturile se vor încadra între 27°C și 14°C, iar vântul va sufla slab. Cerul va fi parțial înnorat, iar cantitatea de precipitații poate atinge 1 l/m² pe timpul zilei. Noaptea norii se vor dispersa, iar șansele de precipitații scad la minimum. În prima zi de școală, pe 10 septembrie, temperaturle mai cresc cu un grad pe timpul nopții, iar ploile nu-și vor mai face apariția pe toată perioada săptămânii viitoare. Vezi ce anunță prognoza meteo pentru prima zi de școală 10 septembrie 2018.

Meteo 9 septembrie la munte

Prognoza meteo din 9 septembrie la munte aduce temperaturi mai scăzute față de prima zi de weekend, sâmbătă, 9 septembrie 2018, dar vremea se va menține deosebit de frumoasă. Deși cerul va fi parțial înnorat, la munte nu va ploua pe o perioadă de o săptămână de-acum înainte. Vântul va sufla slab și moderat cu 15 – 25 km/h, iar cantitatea de precipitații este zero. Maximele și minimele termice se vor încadra între 21°C și 11°C, iar tendința este de creștere până la 27 de grade Celsius care se vor înregistra sâmbătă, 15 septembrie. Vezi cum va fi vremea la munte în prima zi de școala, luni 10 septembrie 2018.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top