Prima reacţie a lui Marian Râlea, după ştirea falsă că ar fi murit. Ce spune actorul

19.12.2017
Prima reacţie a lui Marian Râlea, după ştirea falsă că ar fi murit. Ce spune actorul

Pe site-urile de știri din România a circulat în această dimineață o știre care anunța că actorul Marian Râlea ar fi murit. Ulterior, infiormația s-a dovedit a fi falsă, actorul simțindu-se bine și continuând filmările pentru un proiect în care este implicat.

După ce în presă s-a scris că ar fi murit, cunoscutul actor Marian Râlea a fost contactat de o mulțime de prieteni și cunoscuți. Actorul a ținut să liniștească pe toată lumea, anunțând că știrea este una falsă și că se simte foarte bine.

Actorul a transmis un mesaj în care spune că este la filmări şi totul este ok

„Eu sunt la filmare. Nu m-am simțit rău, filmez de o săptămâna, de abia am terminat spectacolele. Am fost cu Moșul la gărdiniță. Nu e nicio problemă din punctul meu de vedere.

Ei pot să dea orice în condițiile astea sau poate că e un hacker. În orice caz, mâine împlinesc 60 de ani. Nici măcar nu am fost la medic, nu am avut nicio problemă.”, a declarat Marian Râlea, pentru Antena Stars.

Dana Rogoz a confirmat și ea că este vorba despre o greșeală, postând pe facebook un mesaj în care anunța că l-a contactat telefonic pe Marian Râlea și că acesta se simte foarte bine, scrie avantaje.ro.

Citeşte şi Principele Nicolae iese la atac. Declarația care schimbă totul la Casa Regală

Înmormântarea Regelui Mihai a fost prilej de neînţelegeri şi tensiuni în Familia Regală. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său.

Aceste lucru l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit.

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-şi revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar.

Avocatul spune că se încearcă discreditarea lui Nicolae

După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine.

Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa.

Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt”, a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae.

Citește și Detaliul care a trecut neobservat în timpul înmormântării Regelui Mihai. Ce a făcut Klaus Iohannis

Psihologul Cezar Laurențiu Cioc a analizat comportamentul personalităților care au fost prezente la înmormântarea Regelui Mihai I al României, ieri 16 decembrie 2017.

Iohannis s-a purtat ca un adevărat președinte, spune psihologul

„Cu un cap mai înalt decât toată mulţimea şi de mână cu soţia sa, Carmen, preşedintele Klaus Iohannis a păşit în Palatul Victoria cu o expresie facială care nu trăda nimic din gândurile sau simţămintele preşedintelui. Protocolar, Iohannis a salutat personal capetele încoronate, apoi şi-a luat soţia de mână din nou.

A fost singurul personaj de la înmormântare care a ales să îşi tină soţia de mână. Este un gest de apropiere umană, de front comun, de “doi în unul”, care, deşi nu e protocolar sau specific vreunei case regale, simbolizează armonie şi drum comun.

Carmen Iohannis părea, la Palatul Regal, că îşi poate gestiona emoţiile. Era sobră, avea o atitudine serioasă şi oficială. Nu a durat mult însă. Spre Patriarhie, cu preşedintele de mână, Carmen Iohannis a izbucnit în plâns.

Citeşte şi Un ofițer SRI a omorât o persoană. Momente dramatice pe șosea