Connect with us

Monden

„Carmen de la Sălciua a murit” – Știrea falsă care s-a răspândit pe Internet

O știre falsă a provocat un șoc în rândul fanilor artistei Carmen de la Sălciua. Un site obscur a dat informația conform căreia aceasta a murit.

Site-ul, care a mai produs și alte știri false legate de moartea lui Carmen Șerban, a postat un scurt articol potrivit căruia Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au murit într-un accident de mașină.

Cum știrea a fost răspândită rapid pe rețelele de socializare, informația falsă a ajuns inclusiv la îndrăgita cântăreață. Nu este pentru prima oară când artiști mari ai României sunt puși în astfel de situații.

În urmă cu ceva timp, pe internet au circulat știri care anunțau moartea Irinei Loghin, Mariei Dragmiroiu, Carmen Serban, dar și decesul actorului Marian Râlea.

Din fericire, atât Carmen de la Sălciua cât și Culita Sterp sunt în viață, însă probabilitatea ca astfel de pseudo-știri să creeze panică printre fanii marilor personalități din România este destul de mare.

Cum a reacționat Carmen de la Sălciua când a văzut știrea potrivit căreia ar fi murit

Carmen de la Sălciua este foarte supărată şi dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat şi a mărturisit că aceasta ştire falsă i-a făcut pe apropiaţii ei să plângă şi să o sune cu disperare.

„Eu nu prea spun multe despre viata mea si atunci o fac altii. Deja am inceput sa ma obisnuiesc si nu ma mai afecteaza ce citesc , dar stirea asta e totusi prea de tot, mai ales ca apropiatii mei, familia mea, nu e obisnuita sa vada asa ceva.

Mama m-a sunat de multe ori … chiar aseara am plecat de la ea … si azi dimineata a vazut stirea, cum nu am mai vorbit cu ea de aseara s-a panicat foarte tare. Azi dimineata imi era telefonul plin de apeluri. Dragii mei, sunt bine sanatoasa, nu am patit nimic! Nu mai credeti tot ce scriu anumite site-uri fantoma.

Pentru cei care ma iubiti si imi urmariti activitatea va anunt ca sunt bine, mai bine ca niciodata. Curand o sa lansez o noua melodie, „Dansez prin ploi”… Am mare incredere in potentialul acestei melodii. Va iubesc.”, a declarat Carmen de la Salciua.

Citește și: Culiță Sterp, în doliu. Cântărețul i-a anunțat decesul în urmă cu scurt timp

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top