Connect with us
Roger Federer a fost eliminat din Turneul de Tenis de la Stuttgart

Știri

Roger Federer a fost eliminat din Turneul de Tenis de la Stuttgart

Inevitabilul s-a produs: Roger Federer a fost eliminat din Turneul de tenis de la Stuttgart. Principalul favorit a fost declarat marele perdant in semifinalele turneul ATP de iarba din orasul german, iar cel care l-a scos din schema este austriacul Dominic Thiem, una dintre noile revelatii ale tenisului mondial.

Thiem a fost al treilea favorit in aceasta cursa pentru trofeu si a reusit sa castige in fata lui Federer in trei seturi cu 3-6, 7-6 si 6-4. Premiile totale ale turneului de iarba de la Stuttgart sunt in valoare de pste 605.000 de euro.

Dominic Thiem este un jucator de tenis din generatia noua. La doar 22 de ani, a reusit sa il scoata din turneu pe marele Federer, lucru care i-a surprins pana si pe cei mai buni experti in tenis. Acesta a fost semifinalist la Roland Garros si ocupa locul 7 in clasamentul ATP.

Simona Halep si-a schimbat look-ul! Uite cum arata acum! FOTO

Euro 2016. Albania – Elvetia 0-1. Schar A SALVAT ELVETIA!

Nu e prima oara cand l-a eliminat pe Federer dintr-un joc. Acelasi lucru s-a intamplat si in optimile de finala ale Masters-ului de la Roma, la jumatatea lunii mai din acest an.

Alaturi de Rafael Nadal, Roger Federer este cel mai bun jucator de tenis din lume. Elvetianul a detinut locul 1 in clasamentul ATP (tenis masculin) 302 saptamani la rand, stabilind un record absolut.

In prezent este pe locul 2 in topul ATP si detine cele mai multe victorii in turneele de Mare slem (17 trofee) si in Turneul Campionul (6). Cinci ani de zile a fost de neclintit de pe pozitia intai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top