Connect with us
horoscop oana hanganu venus in berbec

Știri

Horoscop Oana Hanganu. Venus în Berbec aduce tentații și aventuri. Cum te ferești de trădări în iubire

Horoscop Oana Hanganu. Până la sfârșitul lunii, Venus în Berbec aduce tentații și aventuri. Cum te ferești de trădări în iubire. 7 cristale de folos.

Venus în Berbec ne face mai impulsivi, mai puțin dispuși să facem sacrificii pentru o anumită persoană sau pentru binele relației și mai interesați de propriile dorințe.

De asemenea, ne face mai „receptivi” la tentații și mai dornici de a trăi fiecare clipă cu intensitate, fără prea multe griji sau întrebări legate de viitor.

Perioada cu Venus în Berbec favorizează dragostea la prima vedere și „arderea” unor etape în relații, dar și un soi de egoism și de detașare.

Flacăra iubirii și a pasiunii se aprinde rapid, dar se stinge la fel de repede.

Perioada cu Venus în zodia Berbec este excelentă pentru cei care vor să își găsească un partener sau pentru cei care vor să își”condimenteze” viața sentimentală.

Pentru persoanele care au o relație stabilă, Venus în Berbec poate aduce și provocări pentru că vine cu tentații sentimentale și cu poftă flirt, dar și de aventuri.

De aceea, riscul unor trădări în iubire trebuie trecut pe lista de efecte ale tranzitului planetei Iubirii prin zodia de Foc, Berbec.

Cristalele pot reduce acest risc prin vibrația lor pozitivă, dacă sunt purtate ca talisman sau dacă sunt „plasate strategic” în casă.

Citește și: Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit cum să atragi norocul de partea ta în Anul Nou Chinezesc

Horoscop Oana Hanganu: Iată ce cristale te feresc de trădări în iubire:

Ametistul

Ametistul apară relația de atacuri energetice și readuce”pe calea cea bună” partenerii care „călcă strâmb”. Păstrează în dormitor și în living room cate o sferă de ametist!

Cuarțul roz

Acest cristal atrage iubirea și echilibrează chakra inimii. Dacă partenerul de viață nu mai este la fel de atent și iubitor ca la început, păstrează în dormitor o piramidă de cuarț roz!

Jadul verde

Jadul verde este unul dintre cele mai puternice cristale care te pot feri de trădări în dragoste. Oferă-i partenerului un pandantiv cu jad verde și păstrează în noptiere câte o sferă de jad.

Lapis lazuli

Poartă un pandantiv cu lapis lazului pentru a reacționa cu înțelepciune atunci când relația trece prin momente critice.

Smaraldul

Pentru stabilitatea relației și consolidarea sau, după caz, refacerea încrederii în cuplu, poartă bijuterii cu smarald.

Safir albastru

Safirul albastru este o piatră a fidelității și responsabilității în relații. Nu întâmplător este una dintre cele mai populare pietre folosite pentru inelele de logodnă.

Cuarț fumuriu

Păstrează în holul de la intrare (poți chiar chiar să lipești pe tocul ușii de la intrare) un cristal de cuarț fumuriu, care este un puternic protector al casei și al familiei.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru luna martie 2018. Vor fi 10 evenimente astrologice majore!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top