Connect with us
Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu - Capricorn

Știri

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Capricorn

Capricornii sunt mai comunicativi în cuplu și au succes din parteneriate profesionale. Totuși, trebuie să fie atenți pentru că au tendința de a spune adevărul, fără menajamente.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă cu schimbări pozitive în plan partenerial, dar și cu tendința nativilor de a spune, fără menajamente, adevărul, de a citi printre rânduri și de a afla toate detaliile unei probleme sau situații.

BERBEC TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI 

Săptămâna începe cu un aspect astral favorabil călătoriilor alături de persoana iubită și de copii, dar și primirii de recompense la actualul loc de muncă.

Marți, 19 iunie, planeta Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și, până în noiembrie, va influența casa Comuncării din astrograma Capricornilor.

Horoscopul săptămânii 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu – Capricorn

Aceștia vor deveni foarte atenți la detalii și vor căuta să înțeleagă toate aspectele unei situații sau probleme, vor fi fascinați de mistere, istorii și secrete și, în relațiile cu cei din jur, vor căuta să citească printre rânduri și mai ales vor fi tentați să spună, fără menajamente, adevărul.

Miercuri, 20 iunie, prietenii vor capta atenția Capricornilor, iar joi va începe o perioadă foarte importantă pentru relația de cuplu, dar și pentru relațiile de afaceri sau de muncă.

Joi, 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Capricornilor. Aici se află, din 12 iunie, și planeta Comunicării și a afacerilor, Mercur. Astfel, Capricornii vor fi ajutați de Soare și Mercur să comunice mai bine cu partenerul de cuplu, dar și să se implice în noi parteneriate profesionale.

Ultima parte a săptămânii va fi dominată de prezența Lunii , alături de Marele Benefic Jupiter în casa Prietenilor din astrograma Capricornilor. Astfel, weekend-ul va fi perfect pentru socializare și distracție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top