Connect with us
Trucuri ca să devii mai bună în amor. Cum scapi de monotonia din cuplu

Știri

Trucuri ca să devii mai bună în amor. Cum scapi de monotonia din cuplu

În unele relații, monotonia poate să ducă la sfârșitul relației. Specialiștii în probleme ale cuplului vin cu câteva idei pentru ca relația să devină din nou una ca la început.

Iar pentru ca monotonia să fie îndepărtată, atunci totul trebuie să înceapă chiar din dormitor.

Un masaj este un moment perfect în care tu și partenerul tău să scăpați de stresul acumulat peste zi și de grijle zilnice. Acesta poate fi făcut de ambii parteneri, iar relaxarea după acest masaj vă va ajuta să condimentați și atmosfera din dormitor. Niște lumânări parfumate și o atmosferă romantică vă pot ajuta pe amândoi să vă destresați.

Mulți bărbați sunt nemulțumiți de faptul că a intervenit monotonia în dormitorul lor. De asemenea, nu sunt de acord cu partenerele care sunt mult prea tăcute în pat. Femeilor li se recomandă să fie puțin mai vocale și mai inventive în momentele de intimitate, pentru că, după o perioadă de relație, lucrurile pot începe să scârțâie.

Scapă de monotonia din cuplu cu o vacanțădoar în doi

Un alt sfat pe care îl primesc cuplurile care au vechime este să plece câteva zile departe de agitația orașului. Fără copii și fără alte persoane în jurul lor, cei doi au ocazia de a se cunoaște din nou. Din când în când, o astfel de evadare îi ajută pe cei doi să se reconecteze și să afle ce le place unul la celălalt.

Din când în când, partenerului îi place și să te vadă în ipostaze diferite. O lenjerie provocatoare, un machiaj ceva mai strident față de obicei ori o ținută mai îndrăzneață cu siguranță că vor fi extrem de apreciate de partener.

Îndrăznește să îți arăți și o altă latură în fața persoanei iubite și vei vedea că monotonia care s-a instalat va dispărea într-o clipă. Nu trebuie decât să îți dorești acest lucru și să îl surprinzi cu noua ta atitudine, care va fi o mare surpriză.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top