Connect with us
Românii au talent, episodul 3, sezonul 10 - Se dă Golden buzz, vezi live stream online

Românii au talent

Românii au talent 21 februarie – Cine a luat Golden Buzz. Vezi live stream

Golden Buzz Românii au talent 21 februarie revine astăzi la Pro TV cu episodul 3 din sezonul 10. Emisiunea este difuzată începând cu ora 20:30 la Pro TV și poate fi urmărită și live stream gratuit și legal pe site-ul protvplus.ro. De aemenea HUFF te ține la curent cu cele mai importamente momente din emisiune. Până acum s-au oferit 3 Golden Buzz-uri, două în prima ediție a emisiunii din 7 februarie și unul pe 14 februarie. S-a dat GOLDEN BUZZ – Florin Călinescu a apăsat butonul auriu./ Butonul auriu din sezonul 10.

Golden Buzz 21 februarie 2020

Un mecanic auto Radu Palaniță a primit Golden Buzz la Românii au talent de la  Florin Călinescu pentru talentul său muzical și pentru că juratu emisunii și-a dorit să-o încurajele visele.

Românii au talent de vineri 14 februarie a fost  cea mai urmărită emisiune de Ziua îndragostiților, iar astăzi 21 februarie Pro TV a pregătit o nouă ediție de preselecții.

Românii talent live stream și live text

Articolul se actualizează la câteva minute, te rugăm apasă aici dacă nu vezi numerele actualizate.

UPDATE, 22:14 – Este mecanic auto și începând cu vârsta de 14 ani a început să se întrețină singur. Show-ul pe care l-a mai prezentat a fost la Vocea României, unde din păcate nu a reușit să întoarcă nciciun scaun. Radu Palaniță este pasionat de muzica și a venit șă-și încerce norocul la Românii au talent. Membri juriului au exclamat în timpul prestației sale că acesta are un timbru extrem de frumos. Concurentul Radu Palaniță a avut noroc la Românii au talent spre deosebire de Vocea României și a fost trimis în etapa următoare cu patru de DA.

UPDATE, ora 22:08 – Veronica Khistova, balerină, 14 ani și este din Ucraina, a interpretat un numar de balet pe o scară. Numărul este extrem de dificil deoarece se sprijinea doar într-o mână sau un picior. Deși a greșit Andi Moisescu și Florin Călinescu i-au acordat acesteia DA. Toți jurații au apreciat efortul depus și au trimis concurenta în etapa următoare.

Veronica Khistova

Veronica Khistova

UPDATE, ora 22:06 – David a evoluat pe scena „Românii au talent” și a trecut în etapa următoare cu patru de DA.

David a plecat în etapa următoare cu patru de da

David a plecat în etapa următoare cu patru de da

UPDATE, 21:51 – Urmeaza tot mai aproape numărul care va fi primi Golden Buzz din partea Andrei. Imediat după publicitate, mai jos puteți vedea cele mai importamente momente de la Românii au talent, episodul 3, sezonul 10.

UPDATE, ora 21:32 – Ștefan este din București și este mentalist. Acesta a împlicat juriul și ce a ieșit puteți vedea în videoul de mai jos. Ștefan s-a jucat cu mintea juraților și i-a pus la treabă, primul cu care a început a fost Andi Moisecu. Numărul lui Ștefan Simion mai jos: Stefan Simion a fost trecut în etapa următoare cu numărul sau de mentalist cu pentru de DA.

UPDATE, ora 21:29Anastasia Ciobanu are nouă ani și o admira foarte mult pe artista de muzica populară Gurău. Plină de energie a prezentat un show de muzică populară, mai ales că-și dorește foarte mult acest lucru, iar juriul Românii au talent a trimis-o în etapa următoare cu patru de DA.

Anastasia CIobanu

Anastasia CIobanu

Update, 21:09Corul Cantus din București este format din copii nevăzători și cu deficiențe de aud, nu au venit pe scena emisiuni pentru marele premiu ci pentru a arăta întregii Românii că și niște  copii cu deficiente de aud sau de vedere pot cânta angelic. Și au și reușit să smulgă lacrimile noastre, dar și ale juraților emisiunii.

UPDATE, ora 21:04 – Ecaterina Bădițoiu este casieră STB și visul ei de mică a fost să fie cântăreață, a urcat pe scena talentelor pentru a-și demonstra talentul, care nu a fos apreciat de juriu.  Toti cei trei jurați Andi Moisecu, Andra, Florin Călinescu și Mihai Petre au apasat butonul de X.

UPDATE, ora 20:57 – Valeter Oliviera este din brazilia și a urcat pe scena Românii au talent cu un număr de dans. Va reuși să impresioneze juriului? Concurentul a trecut în etapa următoare cu 4 de DA. Andra i-a spus concurentului că și-ar dori să învețe pașii de dans, nu uitați Andra acordă astăzi Golden Buzz.

UPDATE, ora 20:44 – Un român plecat de ceva vreme în spania se numește Maximilian Luca și a venit la Românii au talent pentru a cânta o piesa pentru toți cei plecați din țară și luptă din greu din diaspora pentru a îndeplini visele copiilor. Melodia sa transmite mai mai bine ce putem noi scrie aici. Concurentul s-a calificat în etapa următoare.

Vezi aici cele mai importamente momente de la Românii au talent din 21 februarie

Update, ora 20:37, – O trupa de dans și acrobație a impresionat juriul Românii au talent prin numărul său. Iată ce a ieșit. Concurenții au trecut în etapa următoare Românii au talent cu 4 de DA. Mihai Petre cunoscut ca cel mai pretețios jurat, i-a laudat pe concurenți pentru coregrafie și show.


UPDATE, ora 20:30Adina Văsîi a deschis numărul din aceasta seară cu un moment de dans. Andra: ”Eu am rămas șocată de cum poate dansa așa cum copil”. Concurenta a mers în etapa următoare cu 4 de da.

Adina Văsîi

Adina Văsîi

UPDATE 20:26 – Vă reamintim că puteți urmări emisiunea la Pro TV de la ora 20:30 și live stream pe protvplus.ro, dar si mai jos unde Huffpublică în timp real toate momentele video și foto.

UPDATE, ora 20:23De la ora 20:30 poți urmări Românii au talent sub format live stream mai jos. HUFF îți prezintă cele mai importante numerele care urcă pe scena talentelor, dar și cine sunt concurenții care primesc Golden Buzz. Dă refresh pentru a vedea update-urile începând cu ora 20:30.

UPDATE, ora 15:31 – De la ora 20:30 HUFF transmite live cele mai importamente

Zeci de concurenți urcă pe scena emisiunii pentru un loc în semifinalele show-ului, dar și cu speranța că vor câștiga marele premiu de 120.000 de euro.

Telespectatorii emisiunii sunt invitați să comenteze live prestațiilor celor care urca pe scena talentelor prin hastagul emisiunii. Ca de obicei Pavel Bartoș și Smiley susțin concurenții din culise și îi încurajează și înainte și după ce se prezintă în fața juriului.

Golden Buzz Românii au talent sezonul 3

Până acum au fost oferite 3 Golden Buzz-uri din cele 9 disponibile în sezonul 10 Românii au talent. Vă reamintim că din acest sezon juriul poate oferi în fiecare sezon două golden buzz-uri și unul poate fi oferit de prezentatorii juriului.

În ediția Românii au talent din 14 februarie un copil care aduna diverse cifre chiar și în timp ce răspundea la întrebări de cultură generală a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu.

Golden Buzz Românii au talent sezonul 10

Golden Buzz Românii au talent sezonul 10

Iar în prima ediție Românii au talent s-au acordat două Golden Buzz, iată care au fost numerele recompensate cu un loc direct în semifinalele show-ului.

Golden Buzz Românii au talent sezonul 10

Golden Buzz Românii au talent sezonul 10

Gennady Tkachenko a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș.

Românii au talent poate fi urmărit live stream

Emisiunea Românii au talent poate fi urmărită gratuit online pe site-ul www.protvplus.ro, unde poți vedea gratuit și înregistrările show-ului. De asemenea cele mai importante momente sunt puse si pe Youtube, unde poți vedea cele mai spectaculoase show-uri de pe scenă.

Juriul emisiuni este format din Andra, Florin Călinescu, Andi Moiescu și Mihai Petre.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top