Connect with us
Ultimele detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner: ”Nu ştim ce se întâmplă cu boala asta. Vă rog să vă rugaţi pentru mine”

Știri

Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic: „Să nu stați acasă!”

Rona Hartner este internată în spital și urmează ca luni să fie operată de urgență. Medicii i-au descoperit actriței o tumoră pe colon care trebuie urgent extirpată. Actrița a dezvălui ce simptome a avut boala sa și îi sfătuiește pe fani să meargă la medic.

„Vreau să le spun oamenilor să nu aștepte să îi doară ceva, că atunci e prea târziu. La mine nu era durere, era o stare de rău. Doctorul a văzut că este operabil”, a declarat Rona Hartner pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Am început rugăciunile, petrecem timpul aici în rugăciune cu familia. Eu când mă simt rău nu iau medicamente, mă duc la doctor. Și când mă simt rău vin la urgență, nu improvizez. Având un PH foarte bun, s-ar putea ca tumoarea să nu fie periculoasă. Mâine dimineață mă operează. Cine merge la biserică, îi rog să pună o candelă pentru mine”, a adăugat actrița.

Ce simptome a avut Rona Hartner când s-a prezentat la medic

Rona Hartner a dezvăluit ce simptome a avut când s-a prezentat la medic. 

„M-a întrebat anestezista dacă iau automedicație. Eu iau medicamente doar când îmi spune doctorul. Medicul mi-a interzis să plec, era periculos în avion, putea sa apara ocluzie intestinală în avion.

Doctorul mi-a zis să nu plec. Eram obosită de atâta timp, dar mie mi s-a părut normal. Uite că nu era normal. Nu vă fie frică de doctor, avem specialiști și diagnostice clare.

Am avut baftă să dau peste un doctor extraordinar, operăm și gata. Nu se știe dacă am nevoie de alte tratamente”, a mai spus Rona Hartner.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top