Connect with us
Sfatul zilei de 31 august 2019. Gemeni trebuie să aibă grijă cu partenerul de viață

Știri

Sfatul zilei de 31 august 2019. Gemeni trebuie să aibă grijă cu partenerul de viață

Sfatul zilei de 31 august 2019. Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă în relația de cuplu. Fecioarele primesc o veste extraordinar de bună.

Urmează o zi plină de întâmplări frumoase pentru toate zodiile.

BERBEC: Fii sincer și nu te îngrijora de cum va primi cel de lângă tine criticile tale. Știi prea bine că acestea sunt constructive. Numărul norocos al zilei este 6.

Sfatul zilei de 31 august 2019

TAUR: Chiar dacă ziua ta este foarte ocupată, fă-ți timp și pentru tine. Numărul norocos al zilei este 1.

GEMENI: Implică-te mai mult în relația sentimentală, chiar dacă ai impresia că merge foarte bine. Numărul norocos al zilei este 11.

RAC: Nu te lăsa inflențat de persoanele cu care ai contact astăzi. Acestea îți transmit o energie negativă și nu este cazul să le suporți dacă nu vrei. Numărul norocos al zilei este 2.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

LEU: Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum.  Numărul norocos al zilei este 7.

FECIOARĂ: Uită de toate lucrurile triste și crunte care ți s-au întâmplat. A venit momentul să mergi mai departe și să fii mai optimist. Numărul norocos al zilei este 9.

Citește și: Horoscop 27 august 2019 au ajuns la capătul puterilor! Sunt ca o bombă cu ceas

BALANȚĂ: Cu cât munceşti mai mult, cu cât îţi extinzi mai mult orizonturile şi te implici în mai multe direcţii generatoare de venit, cu atât ajungi mai rapid la prosperitate. Numărul norocos al zilei este 4.

SCORPION: Nu refuza nici o țansă, nici o invitație, pentru că acestea pot fi oportunități excelente pentru tine. Te vei remarca cu siguranță azi. Numărul norocos al zilei este 8.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 26 august-1 septembrie 2019, Pluto face ravagii

SĂGETĂTOR: Nu sta degeaba și nu te lăsa purtat de rutina zilnică. Trebuie să ieși din zona de confort cât mai repede.  Numărul norocos al zilei este 5.

CAPRICORN: Nu deschide gura până nu ai gândit de o sută de ori, deci faci o adevărată selecţie de idei şi de soluţii din miile de variante care dau năvală în mintea ta. Numărul norocos al zilei este 12.

VĂRSĂTOR: Dacă ai impresia că stagnezi fă ceva să ieși din această situație. Nu este bine pentru tine să rămâi în starea asta. Numărul norocos al zilei este 1.

PEȘTI: Te simți neînțeles, dar trebuie s analizezi bine lucrurile și să lucrurile într-o lumină realistă.  Numărul norocos al zilei este 10.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top