Connect with us
Scrisoare în limba română, găsită pe o plajă din Irlanda. Ce detalii erau ascunse acolo

Social

Scrisoare în limba română, găsită pe o plajă din Irlanda. Ce detalii erau ascunse acolo

Poveștile de dragoste au fost dintotdeauna cele mai interesante și surprind prin modul în care se desfășoară. Multe dintre ele sunt emoționante, mai ales când iubirea este condiționată de distanță. În aceasta situație se regăsește și Silviu, un român. El i-a o scrisoare de dragoste unei fete din Irlanda, pe care a lăsat-o pe o plajă izolată, la o oră de mers cu mașina de Dublin. Scrisoarea cuprinde cele mai sincere declarații de iubire, dar și regretul unei relații imposibile, neîmplinite.

Scrisoare în limba română, găsită pe o plajă din Irlanda. Ce detalii erau ascunse acolo

Scrisoarea de dragoste a fost realizată în limba română și datează din 21 decembrie. Aceasta a fost găsită într-o sticlă, pe o plajă și se întinde pe două pagini. Mesajul este unul elaborat și ascunde o poveste impresionantă, cele mai intense sentimente, de la iubire și dorință, la regret și durere. Primul paragraf este în limba engleză, în care autorul se prezintă și explică cine este destinatarul scrisorii, rugându-l pe cel care o găsește să o ducă la Alexandra din Glasgow, Scoția.

Din cele scrise reiese că băiatul este un tânăr. El i se adresează cu dragoste Alexandrei, căreia îi mărturisește că sufletul lui îi aparține și că sentimentele pe care le simte pentru ea sunt foarte intense. El își declară iubirea, dar și dorința de a petrece timp alături de fată, de a se comporta ca un adevărat cuplu. Din rândurile sale se înțelege că nu s-au cunoscut personal, ci au păstrat legătura doar prin intermediul rețelelor de socializare. Spre final, el chiar precizează că relația lor s-a înfiripat pe Instagram.

„Sunt atât de fericit că te cunosc și pentru că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Dacă ai ști cum zâmbesc, iar ochii îmi sclipesc de fericire când privesc spre cer, iar gândul îmi este tot la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi.”, scria Silviu în scrisoare.

 „Seara te iau cu mine în rugăciune, zâmbesc și adorm!”

Silviu i-a făcut o mărturisire importantă. El i-a transmis că vrea ca Alexandra să fie ultima femeie din viața lui și nimic să nu îi mai despartă. În plus, a precizat că se roagă mereu pentru ea și o poartă mereu în gândul său.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top