Connect with us

Știri

Rezultat handbal feminin preliminare Under 20 România – Georgia. Țara noastră a ieșit victorioasă

Rezultat handbal feminin preliminare Under 20 România – Georgia: Victoria româncelor este clară!

Rezultat handbal feminin preliminare Under 20 România – Georgia

Echipa feminină de tineret a României a obţinut a doua sa victorie în grupa a 2-a preliminară a CM 2018 Under 20 de la Cluj Napoca, după ce sâmbătă a învins Georgia cu scorul de 32-13 (17-7).

România, învingătoare vineri în faţa Croaţiei (33-25), a făcut un pas uriaş pentru calificarea la turneul final din Ungaria, înaintea meciului de duminică cu Ucraina. Primele două clasate obţin calificarea la Campionatul Mondial 2018 de tineret.

CITEȘTE ȘI: Foarte mulți români au această plantă în casă, dar nu știau asta! Specialiștii anunță: “E un vampir energetic!”

Cutremur de 6,8 grade pe scara Richter în Pacific

Ora Pământului 2018. Decizia luată de Ministerul Transporturilor

Aljona Savchenko şi Bruno Massot, surpriză la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Zlatan Ibrahimovic a plecat de la Manchester United! Ce echipă a ales

TRAGEDIE la o uzină chimică din Cehia! Cinci români au murit pe loc. Mesajul președintelui Iohannis:

Într-un alt meci de sâmbătă, Croaţia a învins Ucraina cu 29-23.

În clasamentul grupei a 2-a preliminare, echipa României, antrenată de Gheorghe Tadici şi Bogdan Burcea, ocupă primul loc cu 4 puncte, urmată de Ucraina 2, Croaţia 2 şi Georgia 0 puncte.

Liga Națională de Handbal Feminin se numește Liga Florilor

Liga Națională de handbal feminin 2017-2018 este a 60-a ediție a primului eșalon valoric al campionatului național de handbal feminin românesc, respectiv a 21-a ediție în sistemul Ligii Naționale.

Competiția este organizată de Federația Română de Handbal (FRH). Pe 2 septembrie 2017, Liga Națională a fost redenumită Liga Florilor și a primit un logo cu motive florale și mingi de handbal stilizate.

Numeroase partide sunt televizate. Companiile DigiSport și DolceSport au cumpărat împreună un pachet de meciuri și le transmit în comun.

Alte partide sunt televizate de canalele televiziunii naționale. Câteva partide de pe teren propriu ale CSM Roman sunt difuzate în direct pe internet de către stația roman24online.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top