Connect with us
Bayern Munchen joacă împotriva lui Real Madrid, miercuri, pe 25 aprilie, în turul semifinalelor din Liga Campionilor. Iată scorul şi rezumatul acestui meci.

Sport

REZUMAT VIDEO! Bayern Munchen – Real Madrid Scor 1-2 – Câștigă campioana Europei!

Bayern Real scor final 1-2, Bayern Munchen  a întâlnit-o pe teren propriu pe Real Madrid, miercuri, de la ora 21.45, în duelul granzilor din semifinalele Ligii Campionilor.

Rezumat video – Bayern Munchen VS Real Madrid. Campioana Europei Câștigă!

Partida dintre Bayren Munchen și Real Madrid s-a terminat cu scorul final de 1-2. Returul se joacă joia viitoare și va fi transmis de Pro TV și Live text de Huff.ro.

Rezumat video format Youtube

LIVE TEXT și LIVE SCOR Bayern Munchen – Real Madrid – SCOR 1-2

Min 90 – Fluierul FINAL. Scorul final dintre meciul Bayern Munchen – Real Madrid este 1-2. Fanii au intrat pe teren, forțele de ordine încearcă să stabilească ordinea.

Min. 77 – Cartonaș Galben pentru Casemiro.

Min 65 – A doua schimbare la Real – Benzema intra in locul lui Carvajal. Lucas va cobori pentru a acoperi zona lui Carvajal

Bayern Munchen – Real Madrid Scor 1-2 Live TEXT – Asensio marchează Bayern Munchen – Real Madrid Scor 1-2 Live TEXT – Asensio marchează

Min 65 – 16 ocazii în meciul dintre Bayren Munchen VS Real Madrid. Scorul continuă să fie 1-2.

Min 57 – Goooool! Real înscrie din nou în poarta lui Bayern. Scorul se schimbă la doar 10 minute de la startul reprizei secunde. Golul a fost marcat de Asensio!  Contraatac ucigator, un-doi intre Lucas Vasquez si Asensio, ultimul este cel care finalizeaza cu un sut perfect.

Bayern Munchen – Real Madrid Scor 1-2 Live TEXT – Ronaldo în umbră

Min 52 – Cartonaș galben pentru Ribery din echipa Bayern Munchen.

Min 46. Meciul a revenit. Scorul dintre Bayern Munchen și Real Madrid este 1-1.

Intra Asensio și iese Isco, înainte de fluierul de start al celei de-a doua reprize.

Actualizare, 22:41 – Mai sunt doar câteva minute până când revine meciul. Utilizatorii care doresc să vizioneze partida dintre Bayern Munchen și Real Madrid o pot face și online pe platforma Horizon Go sau Telekom TV. Scorul Bayern Munchen vs Real Madrid la pauză este 1-1.

Min 45 – Pauză pe Allian Arena.

Min 44 – Gooooool! Real Madrid înscrie! Marcelo schimbă scorul! Bayern Munchen – Real Madrid Scor 1-1. GOOOOOOL Real! Marcelo inscrie cu un sut din voleu, din afara careului, perfect, langa bara. Golul Realului a venit intr-un moment de presiune a lui Bayern, care a avut cateva ocazii bune sa inscrie al doilea gol.

Min 41 – Real pare in corzi in aceste momente, Muller prinde un sut sanatos, pe siret, dar mingea este blocata.

Min. 28 – Gooooooooooooool! Se schimbă scorul în minutul 27! James de la Bayern Munchen șutează în poarta Real Madrid. GOOOOOOL Bayern! James Rodriguez trimite o pasa excelenta pe culoar pentru Kimmich, care intra in careu si il invinge pe Navas cu un sut din unghi. Gata, se aprinde meciul!

Min 20 – Meciul este foarte echilibrat, nimeni nu risca prea mult; sunt momente in care fiecare incearca sa rupa ritmul, dar apararile au fost impenetrabile pana acum. Rafinha suteaza de la 20 de metri, fara mari probleme pentru Navas.

Min 7 – Prima schimbare în echipa Bayern Munchen. Iese Robbben și intră Thiago!

Schimbare pe teren
Min. 1 Lovitură liberă pentru Real Madrid.

Fluierul de Start

UPDATE, ora 21:00. Trofeul Ligii Campionilor a fost adus la Munchen şi este la marginea gazonului de pe Allianz Arena.

Echipele de Start – Bayern Munchen – Real Madrid Scor

Bayern Munchen – Real Madrid Scor Live. Semifinala granzilor din Liga Campionilor

Bayern Munchen – Real Madrid Scor Live. Semifinala granzilor din Liga Campionilor

Bayern Munchen – Real Madrid Scor Live. Semifinala granzilor din Liga Campionilor

Bayern Munchen – Real Madrid Scor Live. Semifinala granzilor din Liga Campionilor

Cele două forţe ale fotbalului european luptă pentru un loc în finala care va avea loc la Kiev pe 26 mai.

Bayern, gazda din această seară, a câştigat încă o dată fără emoţii Bundesliga şi caută răzbunarea în faţa galacticilor, după duelul de anul trecut din sferturile Champions League.

Real s-a calificat atunci în semifinale după o victorie cu scorul de 4-2 (după prelungiri) pe Bernabeu, într-un meci marcat de erorile centralului Kassai în favoarea madrilenilor.

Bavarezii îl au pe banca tehnică pe Jupp Heynckes, cel care le-a adus trofeul de campioni europeni în sezonul 2012-2013.

Bavern a întâlnit o altă echipă spaniolă în sferturi, pe Sevilla, de care a trecut cu scorul de 1-2, 0-0.

De cealaltă parte, Real ţinteşte o performanţă istorică: a treia Ligă a Campionilor câştigată consecutiv.

Văzuţi drept marii favoriţi la câştigarea titlului, galacticii lui Zidane au fost la un pas de dezastru pe teren propriu. Juventus a întors rezultatul din tur şi avea 3-0 în minutele de prelungiri.

Real a beneficiat însă de un penalty acordat foarte uşor de Michael Oliver în ultimele secunde şi transformat de Ronaldo.

Statistica din ultimele întâlniri este de partea spaniolilor, care au ieşit victorioşi din ultimele cinci confruntări cu nemţii.

Cu toate acestea, casele de pariuri o văd drept favorită pe Bayern Munchen, care are o cotă la victorie de circa 2, spre deosebire de Real Madrid, care are în jur de 3.5. Un rezultat de egalitate este cotat la circa 3.9.

Rezumat video Liverpool – As Roma SCOR FINAl 5-2 – Meci de infarct

Bayern Real Scor: Echipele probabile de start

Bayern: Ulreich – Kimmich, Sule, Hummels, Bernat – James, Thiago, Martinez – Muller, Ribery, Lewandowski

Real: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric, Isco – Ronaldo, Benzema

Arbitri: Björn Kuipers (central), Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (asistenți), Pol van Boekel, Dennis Higler (adiționali) – toți din Olanda. Al patrulea oficial: Charles Schaap (Olanda).

Partida este televizată de PRO Tv, Telekom Sport şi de Look. Huff.ro vă va ţine la curent cu scorul live al meciului şi vă va prezenta rezumatul video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top