Connect with us
Brazilia - Mexic scor live și video - Optimi CM 2018

Sport

Brazilia – Mexic scor final 2-0 și rezumat video. Echipa lui Neymar merge în sferturile CM 2018

Brazilia Mexic scor final 2-0. Brazilienii au obținut calificarea în sferturile de finală ale CM 2018, după ce au reușit să treacă de reprezentativa Mexicului.

În sferturi, Brazilia ar putea da peste Belgia, dacă echipa lui Hazard trece în această seară de Japonia. Vezi mai jos rezumatul!

FINAL: Brazilia învinge cu 2-0 și merge în sferturi! Mexicanii au reușit să le pună probleme sud-americanilor doar în prima parte a primei reprize, dar apoi vedetele Selecao s-au așezat la conducerea jocului.

minutul 90+1: Willian este înlocuit de Marquinhos.

Minutul 88: Gol Brazilia! Gol Firmino! Neymar face o cursă bună în bandă, pătrunde în careu și șutează. Ochoa nu reușește decât să devieze mingea până la Firmino, care îndeplinește o simplă formalitate, iar Brazilia va merge în sferturi!

Minutul 86: A intrat Firmino în locul lui Coutinho.

Minutul 80: Paulinho a fost înlocuit de Fernandinho.

Minutul 77: Arbitrul Gianluca Rocchi decide să-l noteze pe foaia de arbitraj pe Carlos Salcedo (Mexic) pentru o intrare dură.

Minutul 67: Ocazie Brazilia! Willian face o cursă de senzație, îl găsește pe Neymar nemarcat în careu, dar starul Braziliei trimite pe lângă poartă. Mingea a fost ușor deviată de un jucător mexican.

Minutul 63: Ochoa își salvează din nou echipa la un șut al lui Willian! Fundașii mexicanilor au fost foarte nesiguri în această repriză.

Minutul 61: Ocazie Mexic! Carlos Vela șutează bine de la circa 18 metri, dar mingea este pe Alisson, care respinge în corner.

Minutul 60: Iese Chicharito și intră Jimenez.

Minutul 59: Casemiro primește cartonaș galben!

Minutul 58: Ocazie Brazilia! Paulinho șutează de la 12 metri, iar Ochoa intervine din nou. De departe cel mai bun jucător al Mexicului de azi!

Minutul 54: J. dos Santos intră pe teren la mexicani în locul lui Alvarez, iar Herrera încasează un galben pentru un fault.

Minutul 50:  Gol Brazilia! Gol Neymar. Decarul Braziliei împinge mingea în plasă, după o pasă foarte bună a lui Willian! Selecao trece în avantaj!


Minutul 48: Ochoa respinge un șut bun al lui Coutinho!

Update: A început repriza a doua. O schimbare la mexicani: Layun l-a înlocuit pe Marquez.

Pauză: Scor alb după primele 45 de minute. Un meci echilibrat, controlat de Mexic în prima parte, apoi de brazilieni.

Minutul 43: Filipe Luis vede primul cartonaș galben al partidei din partea Braziliei, după un fault dur la Carlos Vela.

Minutul 39: Neymar încearcă poarta dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, dar execuția sa se duce pe lângă poartă.

Minutul 38: Galben pentru Alvarez.

Minutul 32: Ocazie Brazilia! Gabriel Jesus pătrunde bine printre fundașii mexicani, apoi șutează. Ochoa salvează!

Minutul 26: Neymar îi pasează lui Coutinho, dar jucătorul Barcelonei șutează din 16 metri, peste poartă.

Minutul 24: Ocazie Brazilia! Neymar are prima fază importantă din acest meci. Decarul brazilian pătrunde în careu, dar șutul său din marginea careului mic este respins de Ochoa.

Minutul 17: Brazilia pare că nu își găsește ritmul în această repriză. Mexicanii au fost mai ofensivi, dar atacurile lor au fost rezolvate de fundașii Selecao. Cu toate acestea, Chicharito, Vela și Lozano, dau mari bătăi de cap defensivei, prin acțiunile lor rapide.

Minutul 11: Mexicanii dau o replică bună până în acest moment. Se pare că Brazilia are probleme în flancul stâng, acolo unde Fagner a fost constant depășit de Vela.

Minutul 5: Neymar încearcă un șut de la distanță, Ochoa respinge mingea în lateral, iar faza de atac a brazilienilor se stinge.

Minutul 2: Ocazie Mexic! Alisson respinge greșit o centrare, mingea ajunge la Lozano, dar șutul său lovește un fundaș brazilian, iar mingea se duce în corner.

Update: A început meciul, cu lovitura de start aparținând mexicanilor.

Update: Iată echipele oficiale de start!

Brazilia: 1. Alisson Becker – 22. Fagner, 2. Thiago Silva, 3. Miranda (căpitan), 6. Filipe Luis – 15. Paulinho, 5. Casemiro, 11. Philippe Coutinho – 19. Willian, 9. Gabriel Jesus, 10. Neymar

Mexic: 13. Guillermo Ochoa – 21. Edson Alvarez, 2. Hugo Ayala, 3. Carlos Salcedo, 23. Jesus Gallardo – 16. Hector Herrera, 4. Rafa Marquez, 18. Andres Guardado (căpitan) – 11. Carlos Vela, 14. Javier Hernandez, 22. Hirving Lozano.

Meciul este arbitrat de o brigadă italiană, condusă la centru de Gianluca Rocchi.

Arbitraj video: Massimiliano Irrati (Italia); arbitri asistenţi video: Carlos Astroza (Chile), Pawel Gil (Polonia), Daniele Orsato (Italia)

Campionatul Mondial de fotbal ne-a oferit până acum destule suprizele. Unele dintre marile favorite au ieșit mult mai devreme decât s-ar fi așteptat fanii fotbalului.

Germania, Argentina, Portugalia, Spania au plecat acasă, iar acum ochii sunt ațintiți asupra Braziliei.

După un egal cu Elveția și o victorie în prelungiri cu Costa Rica, Selecao a părut că și-a găsit ritmul în victoria cu Serbia.

Mexic, după două victorii cu Germania și Coreea de Sud, a cedat apoi surprinzător la scor de neprezentare în fața Suediei.

Cu toate acestea, mexicanii au demonstrat că nu sunt o echipă de neglijat și pot pune probleme atunci când sunt lăsați să își facă jocul.

Brazilia, care este neînvinsă de 15 meciuri oficiale, are 56 de şuturi expediate în cele trei meciuri din Rusia, cele mai multe. De asemenea,  Mexicul a adunat 44.

Brazilienii au încercat 1.884 de pase, cu 631 mai multe decât mexicanii. În termeni de distanţă parcursă, doar Panama a alergat mai puţin decât Mexic (297,66 km), în timp ce Brazilia are 313,04 km, notează Reuters.

De-a lungul timpului, cele două echipe s-au întâlnit de 40 de ori. Brazilia are 23 de victorii, Mexic 10, iar 7 partide s-au încheiat cu rezultat de egalitate.

Fiecare echipă are câte trei jucători care au cartonaşe galbene şi riscă suspendarea în cazul în care vor primi încă unul, Philippe Coutinho, Casemiro şi Neymar, de la brazilieni, Hector Herrera, Miguel Layun şi Jesus Gallardo, de la mexicani.

Selecao nu poate conta pe Marcelo, care s-a accidentat în partida cu Serbia. Hector Moreno nu va evolua pentru Mexic, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Scolari „trădează” Brazilia pentru Mexic

Luis Felipe Scolari, antrenorilor campioni mondiali brazilieni din 2002, l-a consiliat pe selecţionerul Mexicului, Juan Carlos Osorio, pentru a pregăti meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal, informează cotidianul L’Equipe.

Columbianul Juan Carlos Osorio îşi concepe planul său anti-Selecao de mai multe luni, întrucât mexicanii ştiau că au mari şanse să întâlnească Brazilia în cazul calificării în optimile de finală.

Tehnicianul, care i-a solicitat pe Guus Hiddink şi Alejandro Sabella pentru a pregăti meciurile cu Coreea de Sud şi Germania, s-a întâlnit şi cu Luis Felipe Scolari.

Fostul selecţioner brazilian, care admiră munca lui Juan Carlos Osorio, nu a ezitat să-i dea câteva sfaturi în vederea meciului cu Brazilia, chiar dacă acestea ar putea totuşi precipita eşecul propriei sale ţări.

Sfaturile au fost însă foarte clare: presing pentru a jena construcţia adversarului.Împingerea jocului cât mai departe de poarta lui Ochoa. Înscrierea cât mai rapid posibil a unui gol pentru derutarea adversarului. Un sistem de joc 4-4-2 în loc de 4-3-3, fără Layun, însă cu Raul Jimenez în faţă, pentru a avea mai mulţi jucători care să preia degajările defensive.

Brazilia Mexic scor live: Echipe de start

Echipele probabile pentru meciul care va avea loc pe Samara Arena (capacitate 41.970 locuri):

Brazilia: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Filipe Luis – Casemiro, Paulinho – Willian, Philippe Coutinho, Neymar – Gabriel Jesus. Selecţioner: Tite.

Mexic: Guillermo Ochoa – Miguel Layun, Hugo Ayala, Carlos Salcedo, Jesus Gallardo – Hector Herrera, Jonathan Dos Santos, Andres Guardado – Carlos Vela, Javier Hernandez, Hirving Lozano. Selecţioner: Juan Carlos Osorio.

Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia).

Meciul Brazilia vs Mexic este televizat de la ora 17.00 de TVR 1, TVR HD. Partida poate fi urmărită live online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul în timp real al acestui duel din optimile CM 2018.

Citește și: Croaţia – Danemarca, scor final 1-1(3-2 d.l.d) şi rezumat video. Croaţii merg în sferturile CM 2018

Citește și: Spania – Rusia scor final 1-1 (3-4 d.l.d) Rezumat Video. Spaniolii, eliminaţi de la CM 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top