Connect with us
Christoph Daum noul antrenor al nationalei Romaniei

Sport

Christoph Daum este noul antrenor al nationalei Romaniei

Christoph Daum are 62 de ani si este noul antrenor al echipei nationale de fotbal din Romania si a fost ales de 8 din cei 15 membri din comitetul executiv.

Mandatul sau este in pericol inca de la inceput, pentru ca cei care nu l-au votat vor ataca in instanta decizia din aceasta seara.

CINE ESTE: Christoph Daum noul antrenor al Romaniei

Omul-cheie in sedinta de astazi, Auras Brasovenau, reprezentantul Ligii 2, a lamurit situatia. Brasoveanu spune ca a cerut punctul de vedere al Departamentului Juridic înaintea sedintei si considera ca actiunile lui Florin Prunea sunt premeditate: „Adunarea a fost statutara. Decizia instantei este de a-mi interzice dreaptul de a fi administrator în fotbal, dar nu-mi interzice activitatea în fotbal. În situatia de azi eu n-am avut rol de administrator, ci presedintele FRF, Razvan Burleanu. Eu am cerut Departamentului Juridic al FRF un punct de vedere înaintea sedintei, daca am sau nu drept de vot. si mi s-a raspuns ca am. Actiunile domnului Prunea în acest caz au fost intentionate, premeditate”, a spus Auras Brasoveanu la scurt timp de la încheierea sedintei Comitetului Executiv.

„Numai impreuna suntem puternici. Vrem sa raspundem pe teren tuturor dorintelor si asteptarilor pe care fanii romani le aduc cu ei la stadion, astfel incat fiecare fan sa poate spune: „cei din teren indiferent ca e vorba de jucatori, antrenori, staff, au dat totul pentru noi, pentru Romania”. Daca vom reusi sa facem asta, atunci vom construi o comunitate puternica impreuna cu fanii si ne vom putea bucura impreuna de mari succese. Suporterii fotbalului romanesc merita tot efortul, iar aceasta este misiunea noastra.”, au fost primele cuvinte ale lui Christoph Daum.

Acesta va prelua nationala imediat dupa mandatul lui Iordanescu si va juca prima data in grupele de calificare pentru Mondialul din Rusia, din 2018, acolo unde Romania le are ca rivale la calificare pe Polonia, Danemarca si Muntenegru.

Romania spera se se califice la Cupa Mondiala din 2018, insa pana atunci diseara avem super meci Germania – Franta joaca pentru calificarea in FINALA EURO 2016.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top