Connect with us
Sabotajul dinamovistilor asupra coregrafiei Stelei a ajuns in presa internationala

Sport

Dinamovistii, umilinta suprema pentru Steaua. Gestul a aparut in presa internationala

Steaua a suferit aseara cea mai drastica infrangere de pe teren propriu din istoria participarilor sale in cupele europene, 0-5 cu Manchester City.

Citeste si: REZUMAT Steaua – Manchester City – SCOR 0-5 VIDEO + FOTO

Citeste si: Jocurile Olimpice 2016: Programul de miercuri al sportivilor romani

Si de parca nu era sufiecienta umilinta cu care am fost invinsi, sabotajul dinamovistilor asupra coregrafiei Stelei a fost picatura care a umplut paharul. In timpul meciului, in tribuna a aparut mesajul „Doar Dinamo Bucuresti”, gest care a fost relatata de presa din intreaga lume. In plus, pe retele de socializare au aparut mii de comentarii cu privire la ceea ce s-a intamplat aseara pe Arena Nationala.

The Guardian, ENPS, Fox Sports, Mais Futebol, Record, Globoesporte, Sports Illustrated si La Gazzetta dello Sport sunt doar cateva dintre publicatiile care au scris despre imaginile care au facut inconjurul lumii si au facut deliciul retelelor sociale.

Brazilienii de la O Globo au titrat ”Trolling legendar”, englezii de la The Guardian au scris despre ”sabotajul” dinamovistilor, iar italienii de la Gazzetta dello Sport amintesc ca fanii stelisti credeau ca ridica deasupra capului o coregrafie despre aniversarea a 30 de ani de la finala Cupei Campionilor castigata la Sevilla in fata Barcelonei.

Americanii de la Sport Illustrated sustin ca isprava fanilor dinamovisti este cea mai mare farsa din sport de la meciul de fotbal american Harvard-Yale din 2004, la care fanii celor de la Yale i-au ”pacalit” intr-un mod asemanator pe fanii Harvard sa afiseze o coregrafie cu mesajul ”We suck!”, scrie Digisport.

Presa de specialitate a scris ca Gigi Becali chiar ar fi platit galeria Stelei pentru a aparea mesajul „30 de ani Sevilla”, insa a fost pacalit de dinamovisti. In replica, Gigi Becali a negat ca ar fi platit vreun ban.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top