Connect with us
Fanii lui Dinamo au stricat un moment de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. Ce au scandat

Sport

Fanii lui Dinamo au stricat un moment de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. Ce au scandat

Un incident neplăcut a avut loc la meciul dintre Juventus și Dinamo, din play-out-ul Ligii 1. Fanii dinamoviști au stricat un moment de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu, care a încetat ieri din viață.

Înainte de începerea partidei de la Voluntari, când s-a ținut momentul de reculegere, galeria dinamovistă a început să înjure Steaua. Cristian Țopescu era un simpatizant al Stelei.

”Din păcate, un moment stricat de niște… Nici nu știu cum i-aș putea numi pe cei care au stricat acest moment de reculegere, dar societatea mai produce și rebuturi din când în când”, a fost reacția comentatorului Digi Sport, Ionuț Angheluță.

„După ce au cântat acele trivialități, s-au oprit. Nu e frumos, dar uneori se mai întâmplă. Ne cerem scuze, de fapt îmi cer scuze pe această cale”a spus fotbalistul dinamovist Dan Nistor la final.

Colegul său, Mihai Popescu a evitat un răspuns: „Suporterii noștri sunt unici în România și poate și în lume, ăștia sunt și le mulțumim că ne susțin și în situația proastă în care suntem, dar cu victoriile pe care le aducem, sperăm în sezonul viitor să ne fie alături în continuare și să clădim o echipă și mai unită”.

Dinamo a câștigat meciul cu 2-0, prin reușitele lui Nistor și Popescu, dar acesta nu a fost unicul incident care a avut loc la partida din Voluntari.

Un cameraman ar fi fost lovit la meciul dintre Juventus și Dinamo

Un cameraman al Digi Sport acuză faptul că a fost lovit peste ceafă de Elias Bucurică, unul dintre liderii galeriei lui Dinamo.

”Sunt foarte bine, nu am fost agresat foarte puternic. Nu vreau să se înțeleagă faptul că acum ajung la spital. Nu, exclus! La un moment dat, cam la 10 minute după pauză, cei de acolo au început să fie agresivi. Asta după ce în prima repriză nu a fost absolut nicio problemă.

Era o persoană în spatele meu. Am simțit o palmă pe ceafă, moment în care am simțit că sunt expus. Apoi, mi-au tras de manșa camerei, deci nu mai puteam lucra”, a spus cameramanul.

Ultrașii dinamoviști au negat incidentul și au spus că nu a existat nicio lovire, ci că operatorul doar a fost bătut pe umăr.

Citește și: Durere fără margini! Cristian Țopescu a plecat dintre noi de ziua fiului său!

Citește și: Nadia Comăneci, devastată de decesul lui Cristian Țopescu. Ce a apărut pe pagina sa de socializare

2 Comments

2 Comments

  1. JUDEX

    2018-05-16T15:19:27+03:00 at 15:19

    MDA ROMANUL ESTE DINTOTDEAUNA SAVANT LA BAGAREA BATULUI IN CA-AT, ATAT POATE DIN VEACURI..! EXCEPTIILE PREA PUTINE AU CONFIRMAT DEMULT REGULA,UN NEAM PROST GURALIV,AGRESIV,PUTUROS MILOG,SLUGARNIC….DINTOTEAUNA SI-A DISPRETUIT VALORILE ,FUDULIA CONSECINTA A PROSTIEI MAJORITAR NATIVE LE-A IESIT PRIN PORI,NATIE DE CRETINI AL CAREI BRAND ESTE EVIDENT GUVERNUL ,SUNT ”ALESII”..

  2. GERULA

    2018-05-16T10:48:08+03:00 at 10:48

    Niste huligani de cea mai joasa speta.Pentru astfel de forme de viata, autoritatile statului ar trebui sa fie neiertatoare, santionandu-i drasnic, pe masura comportamentului lor, agresiv si jignitor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top