Connect with us
Manchester City - Liverpool și AS Roma - FC Barcelona, meciurile acestei seri de Liga Campionilor

Știri

Manchester City – Liverpool scor final 1-2 și AS Roma – FC Barcelona scor final 3-0 Rezumat video

Manchester City – Liverpool și AS Roma – FC Barcelona au fost meciurile de marți seara în Liga Campionilor.

UPDATE: AS Roma a reuşit surpriza sezonului în Liga Campionilor şi a eliminat-o pe Barcelona! Romanii s-au impus cu 3-0, prin golurile marcate de Edin Dzeko (6), Daniele De Rossi (58 – penalty), Kostantinos Manolas (82).

În cealaltă partidă, Liverpool s-a impus în deplasare la Man. City. Jesus a deschis scorul în minutul 2, dar Salah (56) şi Firmino (77) au asigurat calificarea cormoranilor.

Stire initiala

La prima vedere, lucrurile par a fi clare în cele două dispute. În tur, atât Liverpool cât și FC Barcelona s-au impus la diferență de trei goluri în fața adversarilor din această seară și sunt cu un picior în semifinalele Champions League.

Manchester City – Liverpool este duelul serii. Pep Guardiola speră la o minune, după ce cormoranii au făcut instrucție cu echipa sa în meciul tur, încheiat cu scorul de 3-0.

„E nevoie de meciul perfect. Venim după două înfrângeri şi nu e un moment uşor, dar pentru noi această situaţie reprezintă un test.

Fotbalul e la fel ca viaţa: o luptă continuă. Avem 90 de minute, plus prelungiri, pentru a obţine calificarea în semifinale”, a declarat Guardiola, înaintea returului de pe Etihad, care va avea loc marţi seară.

Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, se confruntă cu unele probleme de lot înaintea meciului din 10 aprilie. Mohammed Salah, golgheterul echipei, este incert și nu se știe dacă neamțul îl va introduce în 11-le de start.

Manchester City Liverpool: Echipe Probabile

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Otamendi, Laporte, Delph – De Bruyne, Fernandinho, D Silva -Sterling, Agüero, Sané.
Absenți: Mendy, Stones (accidentați)
Incert: Danilo

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner – Mané, Firmino, Salah
Absenți: Henderson (suspendat), Can, Gomez, Lallana, Matip (toți accidentați)
Incerți: Salah, Moreno, Robertson

Scorul LIVE al meciului Manchester City – Liverpool poate fi văzut AICI.

Partida va fi transmisă în direct de PRO TV și Telekom Sport de la ora 21:45.

De cealaltă parte, Barcelona pare a fi sigură de calificarea în semifinale. Catalanii s-au impus în meciul tur cu scorul de 4-1, după ce romanii și-au marcat două goluri în proprie poartă.

Echipa italiană încă speră că poate întoarce soarta calificării.  O întreagă echipă tehnică, compusă din 14 colaboratori, întoarce pe toate fețele ceea ce nu merge la Roma, ajutându-se și de un soft performant care analizează milioane de variante și scheme pentru a îmbunătăți jocul Romei.

AS Roma Barcelona: Echipe probabile

ROMA (4-3-3): Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Under, Džeko, El Shaarawy.

Accidentați: Diego Perotti.

BARCELONA (4-4-2): Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Alba; Paulinho, Busquets, Rakitić, Iniesta; Suárez, Messi.

Accidentați: Digne.

Meciul dintre AS Roma și FC Barcelona va fi transmis în direct de Look TV și Telekom Sport, de la ora 21:45.

Scorul LIVE al acestei partide poate fi urmărit AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top