Connect with us
Greșelile pe care le fac cei care pierd mereu biletul zilei la pariuri

Sport

Greșelile pe care le fac cei care pierd mereu biletul zilei la pariuri

Rubrica numărul unu pe site-urile de pariuri din România este BILETUL ZILEI. Amatorii de pariuri de la noi din țară speră să dea lovitura și să împuște un câștig care să le schimbe viața, însă pariorii cu ștate vechi ne-au atras atenție că amatorii fac foarte multe greșeli care le micșorează șansele de a câștiga și că biletele pe care le vedem în presă sunt rezultatul norocului și nu al unei strategii.

Acestea sunt cele mai comune greșeli întâlnite în rândul pariorilor români, precum și câteva sfaturi pentru a le combate și a ne mări șansele de reușită:

Aleg predicțiile în repezeală

Pentru a câștiga biletul zilei este nevoie ca toate meciurile de pe bilet să fie corecte, așa că nu sunt permiși pași greșiți. Din acest motiv, trebuie selectate numai pronosticuri cu șanse foarte mari de reușită.

Mulți pariori neglijează analiza partidelor și se ghidează doar după cote și după clasamente, fără să ia în calcul alți factori care se pot dovedi decisivi în economia unui joc.

Alți pariori fac însă exact contrariul, și anume caută tot felul de informații pentru a-și confirma convingerile, însă refuză să vadă orice argumente care contravin pronosticului la care se gândesc și prin urmare, orice argument pro este exacerbat și devine suficient pentru a adăuga pronosticul pe bilet.

Specialiștii ne sfătuiesc să facem o selecție preliminară de meciuri, după care să ne documentăm și să le păstrăm pe cele de care suntem convinși că au o probabilitate foarte mare de reușită.

 

Joacă bilete fanteziste

Pariorii nu conștientizează, de fapt, care sunt șansele de reușită ale biletelor cu multe selecții. În fapt, un bilet cu 6 predicții, a căror cotă medie este 1.60, are o șansă de reușită de doar 6%, iar dacă ne gândim că oricum, operatorii rețin un comision din cote, în realitate, șansele noastre sunt și mai mici de atât când pariem astfel.

Ce să mai vorbim de biletele cu 10, 15 sau chiar 20 de selecții? A juca astfel de bilete este similar cu a juca la 6 din 49. Pariorii pierd des pentru că speră să transforme câțiva lei în sume astronomice. Acele bilete din presă care ne indică astfel de câștiguri excepționale sunt extrem de rare, în sensul că se pierd milioane de bilete până când apare un astfel de câștig norocos.

Pariorii cu ștate vechi ne sfătuiesc să nu pariem mai mult de 5 meciuri pe bilet și să încercăm să păstrăm cota sub 10 pentru a putea spera la mai multe bilete verzi!

Nu folosesc funcția Cash-Out cu cap

Există o categorie de pariori care fie nu au acces la această funcție, fie abuzează de ea. În primul rând, această funcție poate fi găsită numai la anumite agenții de pariuri online, dar pentru a putea beneficia de această facilitate, pariorul trebuie să respecte o serie de condiții, care variază de la o agenție la altă. Mulți ignoră aceste lucruri și se trezesc că nu pot închide pariul fix când le e lumea mai dragă.

Ceilalți pariori care nu reușesc să profite de pe urma acestei funcții sunt cei care au devenit dependenți de ea și practic, nu mai așteaptă niciodată finalul biletului, ci se mulțumesc mereu cu o fărâmă de profit și astfel, pe termen lung, nu mai pot spera să iasă pe plus.

Cunoscătorii ne spun că soluția este să ne pregătim în avans cu privire la felul în care să închidem sau nu pariurile și să acționăm după un șablon inteligent, pentru a nu ne lăsa pradă emoțiilor de moment.

Nu joacă la pariuri online

Având mai multe conturi deschise la cele mai bune case de pariuri online, un parior poate să joace de fiecare biletul zilei acolo unde cota totală este cea mai mare, iar în funcție de numărul de selecții și de potențialul risc, diferențele pot fi considerabile. Pe lângă asta, se mai câștigă și acea diferență de 5%, care este reținută numai la agențiile de pariuri offline.

Ca soluție de tranzit, pentru cei care încă nu pariază online, specialiștii ne recomandă o casă de pariuri carte să activez atât stradal, cât și în mediul online.

La casa de pariuri online Fortuna oferta sportivă este una excelentă, cu sute de opțiuni de pariuri și cote peste medie, însă pasionații de jocuri de noroc din țara noastră apreciază enorm și:

  • pariurile pe loterii naționale, precum Polonia Keno, Grecia Kino și așa mai departe. 
  • nenumăratele sloturi ca la păcănele, inclusiv cele de la Novomatic – Book of Ra, Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot, Power Stars etc.
  • oferta cuprinzătoare de eSports, care include CS GO, DOTA2, LOL, Stacraft 2 și Rainbow Six
  • mesele de blackjack, baccarat, hold’em și ruletă din cazinoul live
  • pariurile pe sporturi virtuale – fotbal, cai, câini, mașini și speedyway
  • zecile de promoții interesante organizate în jurul evenimentelor de interes, inclusiv propunerile de pariuri speciale cu cote mărite.

Pariurile sunt o distracție și nu reprezintă o sursă sigură de câștig. Nu există pariuri sigure și prin urmare, nu trebuie să mizăm niciodată mai mult decât ne permitem să pierdem. Succes!

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top