Connect with us
Real Madrid - Liverpool, scor live - Finala Ligii Campionilor

Sport

Real Madrid – Liverpool, scor Final 3-1. Spaniolii câştigă Liga Campionilor Rezumat Video

Real Madrid Liverpool Scor final 3-1. Finala Ligii Campionilor sezonul 2017-2018 s-a jucat pe 26 mai, pe stadionul Olimpic din Kiev, de la ora 21,45 (ora României).

Minutul 93: Fluier de final! Real Madrid face istorie şi reuşeşte să câştige titlul european pentru al treilea an consecutiv.

Minutul 90: Un fan al celor de la Real Madrid a intrat pe teren dar a fost scos imediat de fortele de ordine.

Minutul 83: Gol Real! Gareth Bale înscrie după o nouă gafă a lui Karius!

Minutul 81: Ocazie Real! Karius respinge şutul puternic al lui Benzema!

Minutul 73: Ratare imensă a lui Ronaldo! Robertson intervine în ultimul moment şi deviază în corner!

Minutul 70: Bara Liverpool! Mane trimite în bară după un şut frumos din afara careului!

Minutul 63: Gol Real! Gol Bale! Nou-intratul marchează cu o foarfecă de senzaţie!


Minutul 60: Karius intervine la şutul lui Isco şi respinge în corner. A fost ultima fază pentru mijlocaşul spaniol, care a fost înlocuit apoi de Bale.

Minutul 55: GOL Liverpool! Gol Mane, după un corner! Scorul redevine egal!

Minutul 51: Gol Real! Gol Benzema după o gafă imensă a lui Karius care a aruncat mingea din mână chiar în piciorul atacantului lui Real Madrid!

Minutul 47: Ocazie mare Real! Isco trimite în bara transversală!

Update: S-a dat startul reprizei secunde, nicio modificare la pauză în cele două formaţii.

Update: Pauză la Kiev, scorul este 0-0, la capătul unei prime reprize în care niciuna dintre echipe nu a jucat extraordinar.

Minutul 45+3: Benzema şuteză de la circa 22 de metri pe lângă poarta lui Karius.

Minutul 45: Ocazie Real! Nacho trimite în plasa laterală din interiorul careului.

Minutul 40: Gol anulat Real Madrid! Reuşita lui Benzema a fost anulată pentru ofsaid!

Minutul 35: Pierde şi Real Madrid un jucător! Carvajal iese accidentat şi este înlocuit de Nacho.

Minutul 30: Liverpool pierde cel mai bun jucător din acest sezon! Mohamed Salah părăseşte terenul, accidentat de Sergio Ramos. Adam Lallana a intrat în locul egipteanului.

Minutul 23: Ocazie Liverpool! Alexander-Arnold şutează bine, dar mingea este reţinută de Navas. Anterior, Firmino şutase din poziţie ideală în blocajul unui fundaş madrilen.

Minutul 20: Fără ocazii mari de poartă până acum. Cele două echipe nu par să rişte nimic.

Minutul 15: Prima acţiune a campioanei Europei la poarta lui Karius îi aparţine lui Ronaldo, dar mingea şutată de el din careu trece peste poartă.

Minutuk 6: O primă fază periculoasă a lui Liverpool, dar Navas, ajutat de Marcelo reuşesc să-l stopeze pe Firmino. Echipa britanică a început mai bine partida.

Minutul 5: Lovitura libera periculoasa în favoarea cormoranilor, dar totul se încheie cu o schemă ratată, fără pericol pentru poarta lui Navas.

Update: Meciul a început. Liverpool a avut lovitura de start.

UPDATE, 21:31: Iată echipele din această seară

Real Madrid (4-3-1-2): Keylor Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco – Benzema, C. Ronaldo.

Liverpool (4-3-3): Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Henderson, Milner, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane.

Stire initiala

Real vizează câştigarea trofeului Champions League pentru a treia oară consecutiv, o premieră în actualul format al competiţiei.

Real a cucerit primele cinci trofee în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent (1956-1960), iar Ajax (1971, 1972, 1973) şi Bayern Munchen (1974, 1975, 1976) au reuşit triple consecutive în Cupa Campionilor Europei.

Madrilenii au 12 trofee în palmaresul lor (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017), câştigând ultimele şase finale jucate. Real este a doua echipă care joacă trei finale consecutive în Champions League, după Juventus, între 1996 şi 1998.

Liverpool are cinci trofee în competiţie, 1977, 1978, 1981, 1984 şi 2005, însă niciun jucător din actualul lot al lui Jurgen Klopp nu a mai jucat în vreo finală de Champions League.

Cele două formaţii s-au înfruntat de cinci ori în cea mai importantă competiţie intercluburi, Liverpool câştigând de trei ori, iar Real de două ori (golaveraj 6-4).

Finala de sâmbătă este o reeditare a cele din 1981, când Liverpool s-a impus cu 1-0 la Paris, prin golul marcat de fundaşul Alan Kennedy (82), aceea fiind ultima înfrângere suferită de Real într-o finală europeană.

În drumul spre finală, Real Madrid a terminat pe locul al doilea în Grupa H, cu 13 puncte, după Tottenham Hotspur (1-1, 1-3), dar înaintea altor două formaţii, Borussia Dortmund (3-1, 3-2) şi APOEL Nicosia (3-0, 6-0).

În optimi, madrilenii au trecut de PSG, cu 3-1 şi 2-1, apoi au avut câştig de cauză în faţa finalistei de anul trecut, Juventus, după 3-0 la Torino şi 1-3 la Madrid, cu un final controversat de meci. În semifinale, echipa lui Zinedine Zidane a eliminat-o pe Bayern Munchen, cu 2-1 în deplasare şi 2-2 acasă.

Liverpool a fost nevoită să joace şi play-off, unde a dispus cu 2-1 şi 4-2 de formaţia germană Hoffenheim.

”Cormoranii” au ocupat primul loc în Grupa E, cu 12 puncte, fiind urmaţi de Sevilla (2-2, 3-3), de Spartak Moscova (1-1, 7-0) şi NK Maribor (7-0, 3-0). În optimi, Liverpool a surclasat-o pe Porto (5-0), remizând acasă (0-0). A câştigat ambele partide din sferturi cu Manchester City (3-0 şi 2-1), iar în semifinale a eliminat-o pe AS Roma, după 5-2 şi 2-4.

Vârful de lance al spaniolilor este atacantul Cristiano Ronaldo, care a marcat 15 goluri în acest sezon al Ligii Campionilor, cu 5 mai multe decât următorii clasaţi. Ronaldo a expediat 66 de şuturi, dintre care 33 şi-au atins ţinta.

Liverpool este echipa cu cel mai bun atac în acest sezon, 40 de goluri marcate, un record pentru un club din Anglia. Cei mai buni marcatori ai săi sunt Mohamed Salah (10), Roberto Firmino (10) şi Sadio Mane (9).

Egipteanul Salah are 44 de goluri în toate competiţiile în acest sezon şi este destul de aproape de recordul deţinut de galezul Ian Rush, care a marcat de 47 de ori pentru ”cormorani” în stagiunea 1983-84.

Real Madrid Liverpool Scor: Echipele probabile:

Real Madrid: K. Navas – Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale (sau Asensio), Benzema, Cristiano Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane.

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Milner – Mané, Firmino, Salah. Antrenor: Jurgen Klopp.

Arbitrul finalei va fi sârbul Milorad Mazic, iar arbitri asistenţi vor fi compatrioţii săi Milovan Ristic şi Dalibor Djurdjevic, Nenad Djokic şi Danilo Grujic au fost desemnaţi arbitru adiţionali, iar francezul Clement Turpin va fi arbitru de rezervă.

Huff.ro vă va ţine la curent cu scorul live al meciului şi vă va oferi rezumatul video la finalul partidei de sâmbătă seara, care va decide Campioana Europei.

Real Madrid Liverpool Scor Live: Preţurile au luat-o razna în Kiev

Preţurile au explodat la Kiev înaintea finalei Ligii Campionilor la fotbal, în care se vor întâlni sâmbătă echipele Real Madrid şi FC Liverpool, riscând să se transforme în coşmar pentru suporterii celor două cluburi, iar fanii madrileni au preferat chiar să returneze 1.000 de bilete, informează AFP.

Anumite hoteluri din capitala ucraineană au majorat şi cu sută la sută tariful lor obişnuit şi, printre miile de fani aşteptaţi, cei care aveau rezervare deja s-au trezit cu rezervarea anulată.

Preşedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), Aleksandr Ceferin, a anunţat că biletele înapoiate de fanii Realului nu vor putea fi revândute suporterilor echipei FC Liverpool din motive de securitate, urmând să fie oferite mai degrabă populaţiei locale.

„Totul a fost un coşmar” a declarat Marcos Sanchez, un suporter al clubului Real Madrid, a cărui rezervare a fost anulată şi s-a trezit în faţa unor preţuri uriaşe.

„Nu sunt decepţionat, sunt furios”, a declarat vicepreşedintele UEFA, Grigori Surkis. „Este o ruşine pentru capitală unde proprietarii de hoteluri nu au dat tuturor o şansă de a putea veni, crescând preţurile nu de zece ori, de 100 de ori”, a mai spus oficialul forului continental.

La rândul său, directorul general al clubului Liverpool, Peter Moore, a pus la îndoială capacităţile oraşului Kiev de a organiza finala Ligii Campionilor.

„Ei nu au nici infrastructurile aeroportuare şi nici capacităţile hoteliere pentru a găzdui un asemenea eveniment”, a precizat oficialul britanic pentru publicaţia Liverpool Echo.

Citeşte şi: Rezumat VIDEO! AS Roma – Liverpool Scor Final 4-2. Liverpool ajunge în finală

Citeşte şi: Rezumat VIDEO! Real – Bayern Scor 2-2 Live VIDEO & TEXT – Real Madrid se califică!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top