Connect with us
Spania - Maroc, scor live şi video online - CM 2018

Sport

Spania – Maroc, scor final 2-2 şi Rezumat video online – CM 2018

Spania Maroc scor final 2-2. Spaniolii au câştigat grupa B a CM 2018, după un meci cu Maroc, în care au fost conduşi de două ori.

Spania a reuşit să egaleze în prelungirile partidei şi, profitând de egalul Portugaliei cu Maroc şi de golaveraj, au terminat pe primul loc grupa.

Clasament final grupa B: 1. Spania 5 puncte, 2. Portugalia 5 puncte, 3. Iran 4 puncte, 4. Maroc 1 punct.

În optimi, Portugalia va juca cu Uruguay, iar Spania cu Rusia.

Final: Spania face un meci neconvingător, dar obţine un rezultat suficient pentru a câştiga grupa.

Minutul 90+3: Gol Spania! Gol Aspas! Daniel Carvajal trimite o centrare în careu iar Iago Aspas înscrie cu călcâiul un gol magnific!

Minutul 85: Herve Renard a decis sa-l schimbe pe Hakim Ziyech cu Aziz Bouhaddouz (Maroc).

Minutul 82: Gol Maroc! Gol Youssef En Nesyri! Marocanul marchează după un corner, iar Spania este din nou condusă!

Minutul 74: Asensio şi Diego Costa sunt îînlocuiţi de Alcantara şi Iago Aspas.

Minutul 64: Younes Belhanda părăseşte terenul de joc şi Faycal Fajr (Maroc) intră din postura de rezervă.

Minutul 63: Ocazie Spania! Gerard Pique (Spania) ajunge la o centrare venită dintr-un corner lângă punctul de 11 metri, dar lovitura sa cu capul a trecut pe lângă bara stângă.

Minutul 55: Ocazie Maroc! Nordin Amrabat (Maroc) a irosit o şansă imensă! El a decis să trimită un şut de la distanţă medie dar mingea lovește bara transversală

Minutul 47: Achraf Hakimi (Maroc) trimite în interiorul careului de pedeapsă o centrare de la margine pentru a găsi unul dintre coechipierii săi, dar nu reuşeşte şi situaţie nu este fructificată.

Update: Start in repriza secunda, nicio modificare la pauza!

Pauză! Egalitate după prima repriză, iar golul lui Quaresma din meciul Portugaliei o trimite pe Spania în acest moment pe locul 2.

Minutul 41: Ne apropiem de finalul primei părţi a jocului, iar rezultatul pare să îi mulţumească pe spanioli, care la acest scor termină grupa pe primul loc.

Minutul 33: Marocanii au luat patru cartonaşe galbene până acum: Amrabat, Boussoufa, Da Costa şi El Ahmadi au fost avertizaţi.

Minutul 19: Gol Spania! Gol Isco! Ibericii revin în joc şi egalează după doar cinci minute!

Minutul 14: Gol Maroc! Gol Khalid Boutaib, care trimite mingea pe lângă De Gea, după o gafă defensivă a spaniolilor! Surpriză mare!

Minutul 5: Daniel Carvajal (Spania) trimite o centrare frumoasă în careu,dar defensiva adversă respinge pericolul.

Minutul 2: Achraf Hakimi (Maroc) trimite o centrare promiţătoare, dar mingea nu ajunge la nici unul dintre atacanţi.

Update: A început meciul. Spania a avut lovitura de începere.

Spania a reuşit să acumuleze patru puncte până acum. „Furia Roja” a făcut un egal cu Portugalia şi s-a impus la limită, scor 1-0, cu Iran.

Diego Costa este golgheterul echipei, având 3 goluri marcate în cele douî partide pe care le-a jucat la acest Campionat Mondial.

Pentru ca spaniolii să câştige grupa au nevoie de o victorie la un scor mai mare ca Portugalia, dar dacă ambele formaţii vor reuşi aceleaşi rezultate, atunci departajarea se va face la capitolul disciplinar, care în prezent arată un cartonaş galben pentru spanioli şi două pentru lusitani.

Spania este aproape sigură de calificarea în optimile CM 2018, având în vedere că în celălalt meci se întâlnesc Portugalia şi Iran.

Marocanii sunt eliminaţi de la acest turneu final. Deşi au jucat bine împotriva portughezilor, marocanii au cedat la limită, scor 1-0, după ce în primul meci şi-au dat autogol la ultima fază, pierzând duelul cu Iran.

Spania şi Maroc au jucat ultima oară un meci oficial în 1962, la un baraj intercontinental, ibericii reuşind atunci o dublă victorie, scor 1-0 şi 3-2.

Spania Maroc scor live: Echipe de start

Spania: De Gea – Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pique, Jordi Alba – David Silva, Koke, Thiago Alcantara, Isco – Diego Costa, Iago Aspas. Selecţioner: Fernando Hierro.

Maroc: Monir El Kajoui – Hakimi, Saiss, Benatia, Mendyl – Noureddine Amrabat, El Ahmadi, Ziyach, Boussoufa, Belhanda – Boutaib. Selecţioner: Herve Renard.

Partida va fi arbitrată de centralul uzbek Ravşan Irmatov.

Meciul se joacă pe stadionul din Kaliningrad.

Duelul Spania vs. Maroc este televizat de TVR 2 de la ora 21.00. Meciul se dispută simultan cu Iran vs Portugalia şi poate fi urmărit live online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ţine la curent cu scorul live al acestui meci şi vă oferă rezumatul video al meciului.

Până acum în grupa B s-au jucat:

Portugalia – Spania 3-3

Portugalia- Maroc 1-0

Maroc – Iran 0-1

Iran – Spania 0-1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top