Connect with us
Steaua a invins Concordia Chiajna in finala Cupei Ligii 2015-2016, printr-un gol marcat de Hamroun in a doua repriza de prelungiri.

Sport

Steaua – Concordia Chiajna, scor 2-1 (d.p.) in finala Cupei Ligii. Rezumat video

Steaua a avut nevoie de timp suplimentar pentru a invinge Concordia Chiajna. In prima repriza, ilfovenii au avut cea mai mare ocazie, Cristescu trimitand in bara (44). La faza urmatoare, arbitrul Avram nu a acordat 11 metri la un fault al lui Tamas asupra aceluiasi Cristescu.

Steaua a deschis scorul in minutul 66, prin Momcilovic. Golubovic a trimis in bara in minutul 77, iar Pena a restabilit egalitatea in minutul 88 si a trimis partida in prelungiri.

Golul care a adus Cupa Ligii echipei lui Reghecampf a fost marcat de Hamroun (111) din penalty. Meciul s-a terminat cu o bataie intre jucatorii celor doua echipe.

Vezi si: Astra – CFR Cluj, scor 1-0 in Supercupa Romaniei. Video Rezumat

Echipe de start

Steaua Bucuresti: Nita – Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici – Achim, Bourceanu (Aganovici ’56), Stanciu (Muniru ‘102) – Ad. Popa, Tudorie (Golubovici ’46), Hamroun. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Concordia Chiajna: Balgradean – Feussi (Constantinescu ’83), Tincu, Mamele, Bucurica – Melinte, Bruno Madeira (Rasdan ’78) – Gradinaru (Serediuc ’70), Cristescu, Rosu – Pena. Antrenor: Emil Sandoi

Steaua Concordia Chiajna, rezultat final 2-1 Rezumat VIDEO

foto: DolceSport.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top