Connect with us

Știri

Simona Halep – Venus Williams, scor 6-2, 6-3. Pe cine va întâlni românca în turul următor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe americanca Venus Williams cu 6-2, 6-3, sâmbătă, la Melbourne.

Venus Williams nu i-a creat probleme Simonei, care a reușit să își facă jocul în doar două seturi. În optimile de finală, Simona Halep urmează să o întâlnească pe Serena Williams, iar meciul se anunță unul cu multe suprize pentru ambele jucătoare.

Duelul Simona Halep – Serena Williams, în „optimile” Australian Open, e programat luni, ora urmând a fi anunțată de organizatori.

Americanca Serena Williams, care a revenit oficial în competiţie la Australian Open, la patru luni după finala disputată la US Open, nu i-a lăsat nicio şansă tinerei ucrainence Daiana Iastremska, nr. 57 mondial, învingând-o cu 6-2, 6-1, după doar 67 de minute de joc, în turul 3 al competiţiei, sâmbătă la Melbourne.

Campioana americană, care are ca obiectiv cucerirea celui de-al 24-lea trofeu de Mare Şlem, pentru a egala recordul absolut stabilit de australianca Margaret Court în anii 1960-1970, o va întâlni în optimile de finală pe învingătoarea partidei dintre românca Simona Halep, liderul mondial, şi sora sa mai mare, Venus.

Alte rezultate consemnate sâmbătă:

Simplu feminin (turul 3)
Naomi Osaka (Japonia/N.4) – Su-Wei Hsieh (Taiwan/N.28) 5-7, 6-4, 6-1
Anastasija Sevastova (Letonia/N.13) – Wang Qiang (China/N.21) 6-3, 6-3

Madison Keys (SUA/N.17) – Elise Mertens (Belgia/N.12) 6-3, 6-2
Elina Svitolina (Ucraina/N.6) – Zhang Shuai (China) 4-6, 6-4, 7-5.

foto: hepta.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top