Connect with us
Actorul Chadwick Boseman, celebru pentru rolul din „Black Panther”, s-a stins din viață

Vedete

Actorul Chadwick Boseman, celebru pentru rolul din „Black Panther”, s-a stins din viață

Actorul Chadwick Boseman, bine cunoscut pentru rolul din celebrul film Back Panther, s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani. Vestea a fost confirmată de familia actorului în această dimineață. Din nefericire Boseman se lupta cu o boală gravă care l-a măcinat încet în ultimii ani.

Actorul Chadwick Boseman, celebru pentru rolul din „Black Panther”, s-a stins din viață

Boseman fusese diagnosticat cu cancer de colon în anul 2016 și de-a lungul timpului a fost foarte rezervat cu privire la sănătatea sa. Din păcate în ultima perioadă boala a avansat într-un ritm galopant și actorul a pierdut lupta. Familia sa a dezvăluit că actorul a filmat mutle dintre filmele sale în această peroadă grea, printre operații și ședințe de chimioterapie.

Cel mai important rol pe care l-a avut și care i-a adus faima în ultimii ani a fost cel al Regelui T’Challa din Wakanda, din filmul Black Panther. Aceasta a fost prima peliculă dedicată unui supererou de culoare și a avut un succes răsunător în toată lumea, fiind chiar nominalizată și la Oscar. Acesta a fost filmul care l-a dus pe Chadwick Boseman pe culmile succesului, făcându-l cunoscut și iubit în toată lumea.

Pe lângă rolul din Black Panther, Boseman i-a mai interpretat cu succes și pe pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice „42” şi, respectiv, „Get On Up”. Primul său rol important la Hollywood a fost în anul 2013, iar până atunci Boseman a mai avut rolul mai puțin însemnate în anumite producții de televiziune.

Deși se lupta cu această boală gravă, actorul urma să apară în partea a doua a filmului Black Panther, care este în acest moment în lucru. Filmul este așteptat de milioane de fani din întreaga lume, care și-ar fi dorit cu siguranță să îl revadă pe Chadwick Boseman din nou pe marile ecrane.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top