Connect with us
Cine este Ioana Scărlătescu: date biografice, înălțime, vârstă, studii, familie

Vedete

Cine este Ioana Scărlătescu: date biografice, înălțime, vârstă, studii, familie

Ioana Scărlătescu este una dintre cele mai frumoase prezențe de pe micile ecrane. Tânăra prezintă rubrica Meteo din cadrul știrilor de la Antena 1, dar ea este și actriță. Înainte de a ajunge la Antena 1, Iona a lucrat la Televiziunea Română.

Cine este Ioana Scărlătescu

Ioana Scărlătescu este din Drăgășani, județul Vâlcea, are 31 de ani, a absolvit Facultatea de Regie-Film, fiind licențiată în cinematografie și televiziune. Nu mulți știu că tânăra este verișoara Adelei Popescu, prezentatoare emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Ioana s-a născut în Drăgășani, județul Vâlcea, pe 21 iunie în 1989. Este o șatenă frumoasă care are 1.65m și multă ambiție.

A debutat în actorie la vârsta de 17 ani, în 2006, cu rolul Mihaelei din serialul romanesc Iubire ca în filme, o telenovela produsă de MediaPro Pictures pentru postul TV Acasă.

În 2007 a fost distribuită în Războiul sexelor, în rolul Danielei Burlac și astfel a început să iubească viața de actor. În 2008 a jucat în „Îngerașii”, apoi în „State de România” și „Moștenirea”. De asemenea, și-a făcut apariția și în câteva secvențe din filmul „Doctori de mame”.

În prezent, Ioana Scărlătescu prezintă rubrica Meteo în cadrul Observatorului de la Antena 1. Ea s-a arătat foarte încântată de noul ei job, unde se descurcă de minune.

„Schimbi locul, schimbi norocul, spune o vorba din popor! Astăzi am calcat cu pași firavi, respirație scurtă și puls intens în platoul Observator pentru primul direct de aici. Mie mi se pare ca ne potrivim! În plus, am primit o mulțime de mesaje în care este lăudată echipa cu care lucrez și de abia aștept să îmi cunosc toți colegii mai bine. Stiți unde mă vedeți de acum”, spunea Ioana Scărlătescu în prima ei zi de muncă la Observator.

Nu mulți știu că Ioana Scărlătescu este verișoara Adelei Popescu, cea care o susține în tot ceea ce face și a spus, cu câteva ocazii, că este foarte mândră de ea.

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top