Connect with us
Despărțire în showbiz după 12 ani de relație. Nimeni nu se aștepta la asta

Vedete

Despărțire în showbiz după 12 ani de relație. Nimeni nu se aștepta la asta

După 12 ani de relație, Grasu XXL și Laura Andreșan au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Acum, din motive doar de ei știute, își vor continua viața separat unul de celălalt, dar totuși împreună. Îi leagă o fetiță minunată care a rezultat din relația lor.

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit

Păreau cuplul perfect, dar se pare că aveau probleme. Grasu XXL și Laura Andreșan și-au spus adio după 12 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță de un an și jumătate, care îi va lega pentru totdeauna. Fanii sunt șocați. Nimeni nu se aștepta la așa veste din partea celor doi. Erau discreți și păreau de nedespărțit.

Anunțul cu privire la despărțire a fost făcut de către artist pe pagina lui de Facebook. Grasu XXL a lăsat să se înțeleagă că a fost o despărțire amiabilă și că va rămâne în relații bune cu mama copilului lui.

El a ținut să se afle de la el despre această despărțire și i-a rugat pe toți să le respecte intimitatea. Dragoș Nechifor a precizat că el și Laura vor crește fetița împreună.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Dragoș Nichifor.

Mesajul i-a zguduit pe fanii cuplului care nu bănuiau acest sfârșit. Laura Andreșan și Dragoș Nichifor au fost împreună timp de 12 ani. Ei au o fetiță în vârstă de 1 an și jumătate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top