Connect with us
Fenomenul Laura Bretan - finalista la ROMANII AU TALENT, semifinalista la AMERICA'S GOT TALENT

Vedete

Fenomenul Laura Bretan – finalista la ROMANII AU TALENT, semifinalista la AMERICA’S GOT TALENT

HUFF.RO prezinta finala ROMANII AU TALENT. LIVE TEXT-ul va incepe maine de la ora 20:30, iar principala protagonista a competitiei din acest an este Laura Bretan, micuta care a cucerit si juriul de la americani, acolo unde a ajuns in semifinala cu prestatia ei.

Laura Bretan a castigat Romanii au talent

Laura Bretan a primit marti seara un bilet direct in semifinala AMERICA’S GOT TALENT, varianta de peste ocean a show-ului ROMANII AU TALENT. Laura va fi prezenta pe scena din Romania maine, incepand cu ora 20.

Cei patru jurati din America au fost impresionati de vocea Laurei Bretan. In momentul in care a aparut pe scena, niciuna din vedetele show-ului de peste Ocean nu a pariat pe ea, insa in momentul in care a deschis gura, au ramas perplecsi. Din juriul concursului american de talente fac parte Mel B. (fosta membra a trupei Spice Girls – cea care a apasat butonul auriu), Howie Mandel, Simon Cowell (celebru producator tv) si Heidi Klum (fotomodel de talie internationala).

Laura Bretan prima FINALISTA ROMANII AU TALENT

Cine este Laura Bretan? Concurenta de la Romanii au talent

Ce au spus juratii americani dupa prestatia romancei:

Heidi Klum: ”Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil;

Mel B.: „Cred ca acest show iti va schimba cu adevarat viata, iar eu iti voi schimba viata acum”;

Simon Cowell: „A fost ireal. Nu m-am gandit ca poti vorbi, dar sa canti asa… Nu am auzit asa ceva in toti anii in care am participat la acest show.

A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevarat deosebit este faptul ca esti o persoana atat de draguta, de modesta, fara sa ai idee cat de incredibila esti”.

Laura Bretan este de origine romanca, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Tanara locuieste in Chicago. Canta de la 4 ani si a fost indrumata in cariera ei muzicala de compozitorul roman Cristian Dumetrana stabilit si el in Statele Unite ale Americii. Genurile muzicale preferate si abordate de fenomenala Laura sunt opera, jazz-ul, insa, uneori, canta si pop si soul.

Prestatia Laurei de la AMERICA’S GOT TALENT

Laura a cunoscut o popularitate pe care putini cantareti de la noi au reusit s-o aiba in SUA. ABC si CBS au facut reportaje despre viata ei dupa ce a uimit juriul de la show-ul de talente.

Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria „Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani”. A castigat concursurile ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani, ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ si ‘’New York City’s Apollo Theater’’. In plus, a cantat in duet si cu tenorul John McDermott.

UNA DIN APARITIILE LAUREI IN MEDIA AMERICANA

Va reamintim ca maine seara, incepand cu orele 20:30, HUFF.RO transmite LIVE TEXT de la finala ROMANII AU TALENT, unde va evolua Laura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top