Connect with us
Mirabela Dauer a suferit de depresie în 2019. Drama prin care a trecut artista

Vedete

Mirabela Dauer a suferit de depresie în 2019. Drama prin care a trecut artista

Mirabela Dauer a recunoscut într-un interviu la o emisiune tv că a suferit de depresie în anul 2019, deoarece a fost dezamăgită de persoanele pe care le iubea cel mai mult. A fost o perioadă incredibil de grea pentru a artistă, care a povestit totul în detaliu.

Mirabela Dauer a suferit de depresie în 2019. Drama prin care a trecut artista

Din fericire Mirabela Dauer a reușit să depășească momentele groaznice prin care a trecut în anul 2019 și acum se simte mai bine. Totuși, ea nu a uitat toate persoanele care au rănit-o în ultima perioadă și își aduce aminte cu mare tristețe de tot. Ea a descris depresia princ are a trecut ca fiind înfiorătoare. Deși era mereu cu zâmbetul pe buze și susținea că e bine, în sufletul ei suferea crunt.

„Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri. Am trăit prin oamenii pe care îi iubeam foarte tare.

Suferința sa a fost una tăcută, dar foarte profundă, mai ales că cei care au făcut-o să sufere pe Mirabela erau persoane foarte apropiate. Deși nu a dat nume, artista a confirmat faptul că erau oameni de la car enu s-ar fi așteptat niciodată.

Pe mine m-au amărât oamenii pe care i-am iubit toată viaţa. Viaţa e atât de scurtă şi de frumoasă. Am ajuns la o înţelepciune sufletească. Când eram în depresie mergeam acasă, dar nu plângeam, pentru că nu pot’, a spus Mirabela Dauer la ”Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Citește și: Virgil Ianţu, despre problemele financiare: “Mi-aş fi dorit banii lui din căciulă”

Citește și: Horoscop 5 februarie 2020. O zodie are o șansă uriașă să scape de sărăcie

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top