Connect with us
Natalia Oreiro, apariție surprinzătoare. Cântăreața poartă o mască specială

Vedete

Natalia Oreiro, apariție surprinzătoare. Cântăreața poartă o mască specială

Natalia Oreiro a surprins pe toată lumea cu cea mai recentă apariție a sa. Cântăreața, extrem de populară și în România, a fost filmată recent, purtând o mască de protecție cu totul inedită. Accesoriul a atras atenția fanilor!

Natalia Oreiro locuiește într-o rulotă

Fiind o vedetă extrem de populară care câștigă sume uimitoare, te-ai fi așteptat ca Natalia Oreio să trăiască într-un palat. Totuși, un post de televiziune spaniol a filmat-o pe aceasta într-o… rulotă. Desigur, rulota este parcată în curtea impresionantă a casei pe care vedeta o deține, pe un domeniu uriaș!

Motivul pentru care locuiește în această casă mobilă este impresionant!

Natalio Oreiro are un fiu, în vârstă de 8 ani, pe nume Atahualpa. Băiețelul și-a dorit, de ziua sa, să primească o călătorie inedită. „Oh, cum aș vrea să călătoresc în lume într-o casă mobilă”, povestește cântăreața că i-ar fi zis fiul ei. Iar ea nu a putut fi mai fericită, întrucât, încă de când era mică, și-ar fi dorit să locuiască și să meargă cu rulota.

„Îmi place tot ceea ce este lumea nomadă, să călătoresc așa. Îmi place mult, chiar și eu am avut unul când eram mai tânără și îmi plăcea să fiu acolo”, a mărturisit vedeta.

Casa are o baie, o masă și baie. Aici băiețelul ei petrece foarte mult timp netru a se juca. Ea a mai explicat că este un vehicul din anii 70 pe care l-a adaptat și reparat pentru fiul ei timp de un an, multe lucrurile din casă fiind făcute și cusute de ea. Vehiculul transformat într-o sală de jocuri a atras atenția pe rețelele de socializare. La fel a atras și mască originală pe care Natalia Oreiro a ales-o pentru acest interviu.

Pentru a se proteja, cântăreața a ales o mască neagră, care îi acoperă gura și care continuă cu ochelari de protecție, oferindu-i un aspect foarte futurist. Masca se leagă cu o fundă elegantă la spate. Natalia Oreiro s-a remarcat pentru un simț stilistic unic, formând, împreună cu sora ei, o casă de modă Las Oreiros, unde vinde haine apreciată de fanii săi.

Natalia Oreiro a reflectat și asupra carantinei prin care țara ei trece și a mulțumit că a putut să o petreacă împreună cu familia.

„Apreciez posibilitatea de a fi alături de Ata (n.r fiul ei, prescurtarea de la Atahualpa). El trece bine prin această situație emoțională dură și, în acest sens, știm că suntem privilegiați, pentru că sunt oameni cărora le este greu”, a mărturisit cântăreața, în cadrul interviului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

[ #PorElMundoEnCasa ] “Hace 20 años que estamos en pareja”, Natalia Oreiro habló sobre su relación con Ricardo Mollo 👩‍❤️‍👨

O postare distribuită de Telefe (@telefe) pe

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top