Connect with us

Stil

5 lucruri de stiut despre LITORALUL PENTRU TOTI, editia de PRIMAVARA

Agentiile de turism lanseaza LITORALUL PENTRU TOTI 2015, editia de primavara. Programul va incepe din 4 mai si se va desfasura pana pe 19 iunie, in prima lui faza. Iata 5 lucruri importante de stiut despre acest program:

1. Tarifele cu care patronatele si agentiile de turism isi ademenesc clientii la mare pornesc anul acesta de la 159 lei pe noapte.

CITESTE SI: ACESTA ESTE CEL MAI VIZITAT ORAS DIN AMERICA DE SUD!

2. Pentru zonele Mamaia, Constanta si Eforie pretul maxim poate ajunge la 205 lei pe noapte la un hotel cu o singura stea (nu se include micul dejun), 235 lei pentru un hotel de doua stele si 265 de lei cazarea la un hotel de trei stele.

3. Daca doriti si micul dejun la hotelurile de pana in trei stele, trebuie sa scoateti din buzunare de la 315 la 425 lei, iar pentru un hotel de cinci stele pretul ajunge chiar si la 605 lei.

4. Sudul litoralului vine cu oferte ceva mai ieftine (intre 159 lei si 469 lei la cinci stele), aici incluzand statiunile Costinesti, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche.

5. Cifrele programului LITORALUL PENTRU TOTI arata astfel, pana acum: in program s-au inscris 16 hoteluri de la mare, asta insemnand 1.238 locuri pe serie, puse la dispozitia clientilor. Aceste locuri vor fi vandute la peste 70 de agentii turistice din tara. In total, de acest program vor putea beneficia minim 10.000 de turisti.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top