Connect with us

Stil

VIDEO: Cel mai mizerabil oras din lume. Oamenii arunca GUNOIUL in STRADA

Organizatia pentru protejarea mediului inconjurator Hong Kong Cleanup, impreuna cu The Nature Conservancy si siteul Ecozine au lansat o campanie pentru a face curat in cel mai mizerabil oras din lume.

In Hong Kong, oamenii obisnuiesc sa arunce gunoiul in strada, iar pentru a pune capat acestei practici, activistii au lansat un videoclip extrem de interesant.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS LE-A SPUS ROMANILOR DIN ITALIA CA SUNT BINE VAZUTI

Pentru a determina profilul persoanelor care arunca gunoiul in strada, se iau probe ADN de pe gumele de mestecat sau alte mancaruri ori obiecte aruncate si se fac portrete-robot. Aceste portrete apar in locurile unde a fost aruncata mizeria.

Agentia de publicitate Ogilvy & Mather Group a avut grija ca ”fetele gunoiului” sa apara in statiile de autobus, pe blocuri, in locuri amenajate special pentru reclame si pe diferite retele de socializare.

Aceasta campanie cu fetele rusinii cauta sa ii faca pe chinezi sa constientizeze care sunt efectele nocive asupra mediului a aruncarii mizeriei pe unde nimeresc. Iata mai jos videoclipul campaniei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top