Connect with us
Te-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile pe care femeile le fac si care ii indeparteaza pe barbati dintr-o relatie?

Stil

6 lucruri care îi îndepărtează pe bărbați dintr-o relație

Te-ai intrebat vreodata care sunt lucrurile pe care femeile le fac si care ii indeparteaza pe barbati?

Te-ai întrebat vreodată care sunt lucrurile pe care femeile le fac și care îi îndepărtează pe bărbați?

Deși părerile variază de la persoană la persoană, sunt câteva lucruri generale care îi fac pe reprezentanții sexului tare să se gândească de două ori dacă vor să mai mențină relația cu tine.

Iată cele 6 lucruri care îndepărtează bărbații dintr-o relație:

Supra-analizarea

Unul dintre principalele lucruri care îi îndepărtează pe bărbați este atunci când o femeie are tendința să supra-analizeze fiecare gest sau vorbă. Un bărbat poate spune ceva fără să se gândească prea mult la nuanțe, în timp ce o femeie le va analiza pe toate părțile. Supra-analizarea fiecărui amănunt al relației este ceva care poate să îndepărteze un bărbat, întrucât poți părea obsesivă.

Dramatismul

Bărbaților nu le plac femeile care dramatizează excesiv, așa-numitele „drama queens”. O femeie din această categorie tinde să facă din țânțar armăsar și are un obicei de a porni certuri din lucruri mărunte în situații total nepotrivite, cum ar fi în public.

Negativitatea

Dacă mereu vorbești în termeni negativi despre relație, spunând lucruri precum „Nu mă mai iubești?” „Știu că tu de fapt nu mai vrei să fii cu mine”, atunci așteaptă-te la ce e mai rău. Dacă bănuiești că nu mai este fericit cu tine, cel mai bine ar fi să discuți deschis despre asta și să nu te lansezi în acuzații și gândire negativă.

Vrei prea mult, prea devreme

Unul dintre lucrurile care îndepărtează bărbații este atunci când femeile devin foarte atașate emoțional prea curând. E normal să fii entuziasmată la începutul unei noi relații, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi spui iubitului că nu poți să trăiești fără el la două săptămâni de când sunteți împreună. Oricât de fericită ai fi, mărturisirile emoționante trebuie lăsate pentru mai târziu, atunci când sentimentele vor fi mutuale.

Dorința de a-l schimba

Cheia unei relații de lungă durată nu este să încerci să schimbi modul de a fi al partenerului. Deși îl poți ajuta să devină o persoană mai bună, asta nu înseamnă că trebuie să îl forțezi să se schimbe după bunul tău plac, pentru că acesta e un mod sigur de a-l îndepărta.

Trăiești în trecut

Dacă aduci în discuție frecvent relații tale trecute și foștii tăi iubiți, poți să îndepărtezi partenerul cu ușurință. Aceste lucruri pot apărea neintenționat într-o conversație, însă nu împărtăși detaliile intime. Așa cum nici ție nu îți place să auzi despre fostele lui, cu siguranță că și el urăște să audă despre cum erai tu cu bărbații din trecutul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top