6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii verzi

26.05.2015
6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii verzi

PERSOANELE CU OCHII VERZI SUNT:

1. SENZUALE
Pui suflet în tot ceea ce faci iar senzualitatea ta nu are pereche. Ești foarte pasional/ă în pat, știi cum să îți duce partenerul pe culmile plăcerii, apelând la trucuri la care nimeni nu s-ar fi gândit că există.

2. RĂZBUNĂTOARE
Atunci când cineva ți-a greșit extrem de grav, nu aștepți ziua de mâine ca acea persoană să își recunoască greșeală ci treci direct la punerea în aplicare a planului de răzbunare. Orgoliul tău este uneori așezat pe un piedestal în detrimentul adevărului obiectiv pe care îl poți vedea cu propriii tăi ochi.

3. MUNCITOARE
Ești o persoană care își urmărește scopul cu precizie, până la îndeplinire. Pentru tine munca înseamnă în primul rând disciplină. Este valabil dictonul „1% inspirație, 99% transpirație” pentru că vrei ca lucrurile să iasă perfect, nu doar visând la ele. Nu te mulțumești că ai avut ideea sau că genialitatea acelei idei îți aparține, faci eforturi uriașe să o pui în practică, chiar dacă acest lucru îți poate fura zile și nopți.

4. POSESIVE
În relația de cuplu, ești destul de posesiv. Ai tendința de a-i controla partenerului apelurile telefonice, contul de Facebook, și, într-o criză acută de gelozie, ai fi în stare chiar să îl urmărești sau să pui oameni să îl urmărească pentru a obține informații despre tot ceea ce face. Toate astea le faci din prea multă iubire pe care o porți față de o persoană.

5. TEMPERAMENTALE
În general, ce e în gușă, e și-n căpușă. Nu îți pasă dacă nu lași mereu loc de „Bună ziua” atunci când ai ideile foarte clare și crezi că ești tras pe sfoară. Spui mereu ceea ce crezi, uneori cu eleganță, alteori în mod abrupt.

6. PERVERSE
Pe plan sexual, ai multe perversități pe care dorești să le îndeplinești până mori. Fanteziile tale sexuale ar putea șoca o persoană clasică sau conservatoare, însă pentru tine viața trebuie trăită trecând prin cele mai inedite aventuri.