Connect with us

Stil

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii verzi

PERSOANELE CU OCHII VERZI SUNT:

1. SENZUALE
Pui suflet în tot ceea ce faci iar senzualitatea ta nu are pereche. Ești foarte pasional/ă în pat, știi cum să îți duce partenerul pe culmile plăcerii, apelând la trucuri la care nimeni nu s-ar fi gândit că există.

2. RĂZBUNĂTOARE
Atunci când cineva ți-a greșit extrem de grav, nu aștepți ziua de mâine ca acea persoană să își recunoască greșeală ci treci direct la punerea în aplicare a planului de răzbunare. Orgoliul tău este uneori așezat pe un piedestal în detrimentul adevărului obiectiv pe care îl poți vedea cu propriii tăi ochi.

3. MUNCITOARE
Ești o persoană care își urmărește scopul cu precizie, până la îndeplinire. Pentru tine munca înseamnă în primul rând disciplină. Este valabil dictonul „1% inspirație, 99% transpirație” pentru că vrei ca lucrurile să iasă perfect, nu doar visând la ele. Nu te mulțumești că ai avut ideea sau că genialitatea acelei idei îți aparține, faci eforturi uriașe să o pui în practică, chiar dacă acest lucru îți poate fura zile și nopți.

4. POSESIVE
În relația de cuplu, ești destul de posesiv. Ai tendința de a-i controla partenerului apelurile telefonice, contul de Facebook, și, într-o criză acută de gelozie, ai fi în stare chiar să îl urmărești sau să pui oameni să îl urmărească pentru a obține informații despre tot ceea ce face. Toate astea le faci din prea multă iubire pe care o porți față de o persoană.

5. TEMPERAMENTALE
În general, ce e în gușă, e și-n căpușă. Nu îți pasă dacă nu lași mereu loc de „Bună ziua” atunci când ai ideile foarte clare și crezi că ești tras pe sfoară. Spui mereu ceea ce crezi, uneori cu eleganță, alteori în mod abrupt.

6. PERVERSE
Pe plan sexual, ai multe perversități pe care dorești să le îndeplinești până mori. Fanteziile tale sexuale ar putea șoca o persoană clasică sau conservatoare, însă pentru tine viața trebuie trăită trecând prin cele mai inedite aventuri.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top