Connect with us

Stil

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii albaștri

PERSOANELE CU OCHII ALBAȘTRI SUNT:

1. INTUITIVE
Dacă ai ochii albaștri, te bazezi foarte mult pe intuiție. Vezi lucrurile din prima, în timp ce alții nu le sesizează nici după scheme demonstrative. Ai un al șaselea simț bine dezvoltat și poți să îi citești pe oameni cu o singură privire. S-ar putea ca puterea magnetică a ochilor tăi să îi ”ucidă” dintr-o secundă, iar tu știi asta și te folosești de această armă a seducției.

2. EMOTIVE
Cu toate că ochii albaștri atrag privirile imediat, tocmai acesta este motivul pentru care ești o persoană foarte timidă. Nu ești obișnuită cu atâta atenție câtă ți se acordă și de multe ori ai vrea să nu mai iești din casă din cauza emoțiilor pe care le ai fiind înconjurat de lume.

3. ROMANTICE
În relația de cuplu, preferi lumânările parfumate, vorbele tandre, cina copioasă de la care nu poate lipsi pasionalul vin roșu, petalele de trandafiri ori cupa de șampanie… Visezi la o noapte boemă iar dragostea pentru tine stă în astfel de detalii estetice.

4. PRIETENOASE
Legi greu prietenii însă atunci când cineva ți-a câștigat încrederea înseamnă că este o persoană importantă pentru tine. Ai o fire destul de sceptică privind oamenii și preferi mai degrabă să trăiești ca un lup singuratic decât să fii înconjurat de persoane care te trag în jos. Ai o fire prietenoasă și o prezență plină de charismă, oriunde ai merge.

5. PASIONATE DE ARTĂ
Te pasionează mai degrabă esteticul, conceptele, ideile, visarea – arta, într-un singur cuvânt. Fugi de o carieră bine delimitată și alegi o viață boemă în care să creezi și să împărtășești cu cei din jur creațiile tale.

6. INVENTIVE ÎN PAT
Pe plan sexual, ești o persoană care nu duce lipsă de imaginație absolut deloc. Îmbini romantismul de la punctul 3 cu un erotism pe care oamenii îl mai pot afla doar din primele opere erotice din Roma Antică. Îți surprinzi foarte ușor partenerul de viață și, atunci când este prins în mrejele tale, nu mai scapă deloc.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top