Connect with us

Stil

6 lucruri de știut despre persoanele cu ochii negri

PERSOANELE CU OCHII NEGRI SUNT:

1. VULCANICE
Dacă ai ochii negri, nu guști orice glumă, mai ales făcută la adresa ta. Ai un temperament vulcanic și pentru tine a fi violent înseamnă doar o formă de exprimare a ceea ce simți, fapt pentru care, uneori, recurgi la gesturi ce îi pot speria pe cei din jur.

2. SEDUCĂTOARE
Stilul tău de seducție se aseamănă cu pașii de muzică flamenco: energie, putere, dragoste curată și pasiunea arzătoare de a trăi fiecare moment din viață. Poți seduce o persoană cu un simplu gest, o simplă vorbă aruncată la întâmplare, felul în care mergi, privești sau în care zâmbești.

3. EMPATICE
Cu toate că îți exprimi sentimentele și credințele în multe situații într-un mod extremist, ești o persoană foarte empatică. Te pui repede în locul celuilalt și poți vedea problema din cauza căreia suferă în profunzime.

4. DESCURCĂREȚE
Nu tinzi să fii un om de succes în viață (adică să ai foarte mulți bani), dar, culmea, banii vin la tine ca un mușuroi de furnici. Ești aventurier și îți place să trăiești fără vreun plan făcut pe ziua de mâine, la fel ca și triburile sau comunitățile rrome care colindă lumea cu șatra.

5. POZITIVE
Vezi viața cu ochi buni, indiferent ce s-ar întâmpla. Lumea te invidiază pentru că reușești să vezi de fiecare dată partea plină a paharului. Orice tragedie s-ar abate asupra ta, găsești un motiv să deschizi o sticlă de bere și să dansezi înflăcărată, celebrând viața, cu bune și cu rele, precum Celia Cruz.

6. MISTERIOASE
Deși pari o persoană foarte clară, care poate fi citită din prima, ascunzi anumite mistere. Ochii tăi întunecați sunt plini de taine, mai ales amoroase. Îți plac aventurile sexuale inedite, dar le ascunzi atât de bine încât lumea nu ar bănui niciodată ce fel de perversiuni îți trec prin minte.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top