Afla ce spun mainile despre personalitatea ta

16.04.2016
Afla ce spun mainile despre personalitatea ta

Mainile dezvaluie caracteristici importante ale personalitatii unui om, dar si obiceiuri din viata sa zilnica.

Helen Elizabeth Evans, specialist in amprentologie si limbajul mainilor, spune ca forma palmelor si a degetelor are un impact mare asupra personalitatii unui individ, dezvaluind aspecte nebanuite despre cum se comporta acesta in societate.

Iata ce spun mainile despre personalitatea ta!

Persoanele care au palmele cu forma neregulata, cu degetele mai scurte sunt firi extrovertite, vulcanice si simt mereu nevoia sa fie in centrul atentiei. Cei care au degetele mai scurte comparativ cu partea intreaga a palmei sunt oameni de actiune, care intotdeauna reusesc sa mobilizeze si alte persoane.

Persoanele care au palmele alungite, cu degete lungi sunt firi sensibile, sunt manati mereu de emotii si au in unele cazuri capacitati crescute de a intelege si a analiza atat oamenii din jur, societatea, cat si pe ei insisi. Cei cu mainile alungite si degetele lungi au puternice inclinatii creative si artistice, fiind totodata receptivi si grijulii din fire.Cu toate acestea, sunt si foarte critici si obisnuiesc sa aiba un cerc relativ restrans pe prieteni, fiind foarte selectivi in materie de oameni.

Uite ce spune LUNGIMEA DEGETELOR despre tine

Cum sa ghicesti in palma. Iata ce inseamna fiecare linie

Persoanele care au palmele late, patratoase au inclinatii puternice pentru tot ceea ce inseamna natura, sunt firi loiale, dar si foarte critice, obisnuiesc dese ori sa clasifice oamenii, actiunile, gesturile, cuvinte in ,,bun” sau “rau”, in ,,alb” sau ,,negru”, respingand orice fel de nuanta care tine de circumstantele in care o persoana a facut sau a spus un anumit lucru, nuante din care pana la urma este formata intreaga lume. Totodata, cei cu palmele mai late au dificultati atunci cand vine vorba de exprimarea propriilor emotii.