Connect with us
iubitei-24082015

Stil

A vrut sa ii faca o surpriza iubitei, dar acum a ajuns de ras pe internet

Un tanar a vrut sa ii faca o surpriza iubitei sale si si-a facut un tatuaj pe gat care trebuia sa simbolizeze numele femeii in alfabetul chinez.

In ultima perioada multi barbati din intreaga lume au adoptat moda de a-si tatua numele iubitei in caractere chinezesti. Dar putini artisti din saloanele de tatuaje permanente cunosc chineza, si stiu cu adevarat ce fac.

Din pacate, in tarile vest europene multi tineri devin victimele unor farse ale artistilor din domeniul tatoo. Fie pentru ca autorii tatuajelor au chef de glume, fie ca sunt atat de axati pe castigul financiar incat nu le pasa daca nimeresc numele corect scris in limbi precum chineza sau japoneza, sau fie pentru ca pur si simplu nu stiu traducerea corecta.

CITESTE SI: POVESTI DE DRAGOSTE INCREDIBILE DE LA AUSCHWITZ

Un tanar din Marea Britanie a vrut sa ii faca o surpriza iubitei sale tailandeze, si astfel a mers la un salon pentru a-si tatua numele fetei pe gat in caractere chinezesti.

Ajuns acasa, tanarul a asteptat-o pe iubita sa sa se intoarca de la munca pentru a-i putea dezvalui marea surpriza. Doar ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Atunci cand i-a vazut tatuajul, fata care stia chineza, i-a spus iubitului ei ca desenul de pe gat nu simbolizeaza numele ei ci scrie ,, Windows 7″.

Tanarul este nevoit acum sa-si acopere semnele cu un alt tatuaj mai mare pentru a nu se face de ras in fata prietenilor si apropiatilor.

Sursa foto:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top