Connect with us
Cum s-a gândit un bărbat să-și recucerească soția înșelată! Un tatuaj inedit pentru iertare

Externe

Cum s-a gândit un bărbat să-și recucerească soția înșelată! Un tatuaj inedit pentru iertare

Un tatuaj – gestul extrem pe care un bărbat l-a făcut pentru a fi iertat de soția pe care o înșelase. Poate că gestul acesta nu pare ieșit din comun, dar, în realitate este, pentru că tatuajul la care s-a gândit bărbatul nu este nici pe departe unul obișnuit. Cel mai probabil, soțul s-a simțit atât de vinovat încât a decis singur să-și dea o lecție usturătoare, pe care să nu o poată uita vreodată. Fotografia cu tatuajul buclucaș a devenit virală și este intens comentată de internauți.

Un tatuaj inedit pentru iertare

Bărbatul s-a gândit să își facă un tatuaj extrem, pe abdomen. Evident, lucrurile nu puteau fi atât de simple pentru el, întrucât tatuajul nu este nici pe departe unul comun. Practic, pentru a-și recuceri soția, omul s-a gândit să-și scrie pe abdomen toate greșelile pe care i le-a făcut soției în perioada căsniciei lor. Bărbatul spune că a făcut totul din proprie inițiativă, pentru a fi iertat de consoarta lui.

Zis și făcut. După ce și-a pus la punct planul recuceririi soției, bărbatul a trecut la fapte. A mers într-un salon de tatuaj unde a cerut să-i fie tatuată pe abdomen o listă întreagă cu greșeli pe care le-a făcut față de consoarta lui.

Mesajul a fost tatuat imediat sub piept, și sună în felul următor

„Îmi fac un tatuaj voluntar, pe data de 2 ianuarie 2019, pentru a-i putea câștiga încrederea la loc soției mele, pentru toată durerea și suferința pe care i-am cauzat-o în căsnicia noastră”, a scris bărbatul.

Sub acest mesaj, apare lista în care bărbatul se descrie pe el și implicit vorbește despre greșelile față de jumătatea lui.

„Sunt un mincinos, trădător, manipulator, amăgitor, iubitor de prostituate, necinstit și lipsit de respect”

Cum s-a gândit un bărbat să-și recucerească soția înșelată! Un tatuaj inedit pentru iertare

Cum s-a gândit un bărbat să-și recucerească soția înșelată! Un tatuaj inedit pentru iertare

Cu toate că tatuajul a fost făcut în anul 2019, el a devenit viral acum, când internauții l-au preluat și l-au dezbătut în fel și chip. Nimeni nu știe dacă bărbatul și-a atins scopul cu acest tatuaj, și dacă a reușit să o convingă pe soție să-i mai dea o șansă. Cert este că gestul făcut de acesta a fost unul extrem. Dacă unii dintre internauți l-au considerat un gest plin de păreri de rău, un gest frumos, sau un gest de dragoste, alții l-au criticat dur pe bărbat și i-au spus că nu are respect nici pentru soție și nici pentru el.

Identitatea bărbatului nu este cunoscută, însă ce se poate spune despre el este că a avut curaj. Nu știm dacă mesajul a fost mai mult pentru soție, spre a-l ierta, sau mai mult pentru el, spre a nu uita cum este și ce a făcut.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top