Connect with us
Abirea dintilor in mod natural: ce functioneaza si ce nu

Stil

Abirea dintilor in mod natural: ce functioneaza si ce nu

Probabil ai auzit multe despre albirea dintilor in mdo natural. Iata care sunt trucurile care functioneaza!

Orice isi doreste dinti albi si stralucitori, insa, din pacate, nu toata lumea merge la dentist in mod regulat. Pe internet vei gasi diferite metode care promit ca ofera danturii o stralucire aparte fara prea mult efort, insa nu toate ingredientele functioneaza asa cum ti-ai dori. Gelurile si celelalte produse din comert nu sunt intotdeauna pe placul nostru, iar multe par chiar sa nu aiba nicio legatura cu albirea dintilor.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta cu adevarat!

UITE CE SE INTAMPLA DACA TE SPELI PE DINTI DOAR O DATA PE ZI

1. Periajul si folosirea atei dentare. Aceste doua obiceiuri nu trebuie sa lipseasca din viata ta. Periajul este factorul principal care contribuie in mare masura la albirea dintilor. Asigura-te ca iti cureti dinti in mod corespunzator de cel putin doua ori pe zi. Foloseste ata dentara dupa ce mananci si pastreaza o igiena corect a cavitatii bucale.

2. Uleiul de cocos. Folosirea uleiului de cocos pentru elimnarea bacteriilor si albirea dintilor este o tehnica ayurvedica veche care da rezultate in mod real. Tine cateva pciaturi de ulei in gura pentru cel putin 10 minute. OData ce il elimini vei indeparta bacteriile care cauzeaza aparitia tartrului si a petelor de pe dinti.

3. Bicarbonatul de sodiu. Cu siguranta ai auzit deja de puterea miraculoasa a bicarbonatului de sodiu. Acesta are numeroase beneficii pentru frumusete si este ideal pentru albirea dintilor. Studiile aratca ca doar o utilizarea indelungata a acestui ingredient ofera rezultatele dorite.

4. Merele si ananasul.  Acidul malic din mereu creste productia de saliva pentru a indeparta aciditatea dinc avitatea bucala. Bromelaina din ananas este ideala pentru albirea dintilor si o poti gasi chiar si in unele paste de dinti. Cu toate acestea, majoritatea specialistilor sustin ca aceste fructe nu au nici in clin nici in maneca cu albirea dintilor, ba chiar pot cauza neplaceri din pricina aciditatii.

5. Peroxidul de hidrogen. Acest ingredient schimba cu adevarat culoarea dintilor intr-un timp scurt. Specialistii spun ca in acelasi timp peroxidul de hidrogen iti irita gingiile. Ar trebui sa ceri parerea unui medic inainte sa il folosesti.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top