Connect with us
disfunctia-18082015

Stil

Ce cauzeaza disfunctia erectila si cum o poti trata

Disfunctia erectila poate sa apara la orice varsta a barbatului. La persoanele in varsta cauza este una organica, in timp ce la tineri cauza este una psihologica.

Studiile recente au aratat ca disfunctia erectila este o afectiune intalnita intr-un procentaj de 40% in randul barbatilor de peste 40 de ani si de peste 70% la persoanele mai invarsta.

CITESTE SI: CUM ITI POTI ANTRENA MINTEA PENTRU A SCAPA DE BOLI

Consumul de alcool in cantitati ridicate este una dintre principalele cauze ale disfunctiei erectile. Si diabetul zaharat este una dintre bolile care determina disfunctiile erectile.

Ateroscleroza, hipertensiunea arteriala, bolile neurologice si o varietate de interventii chirurgicale pot fi si ele cauze ale disfunctiei erectile.

Disfunctia erectila se manifesta pin obtinerea erectiei, care se mentine pe o perioada de timp, fara a ajunge la orgasm.

Exista mai multe tratamente eficiente ale disfunctiei erectile. In prezent, cel mai frecvent medicament folosit este Viagra. Terapiile alternative folosite in Romania sunt: autoinjectarea in penis inaintea actului sexual a unui medicament care produce erectia, dispozitivul de vidare, protezarea peniana si chirurgia vasculara.

CITESTE SI: TOP 5 CELE MAI CIUDATE BOLI DIN LUME. AI AUZIT VREODATA DE ELE?

In cazul barbatilor care sufera de disfunctie erectila sedintele de terapie psihologica in cuplu reprezinta o metoda eficienta de tratament.

Sursa foto: blog.suplimente-naturiste.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top