Connect with us

Stil

Și-a pus folie de aluminiu pe dinți! Ce surpriză a avut după o oră

Internetul este o sursă inepuizabilă de sfaturi în materie de sănătate și frumusețe. Unele dintre sfaturile prezentate fac parte din domeniul fantasticului, însă poți găsi și trucuri care chiar funcționează. Din ultima categoria face parte și acest tratament e albire, cu folie de aluminiu pe dinți.

Dinții albi și sănătoși sunt cartea de vizită perfectă pe care fiecare dintre noi și-o dorește. Însă consumul de cafea, fumatul sau alte obiceiuri nesănătoase, duc la îngălbenirea dinților. În cazul în care tratamentele stomatologice ți se par a fi prea dureroase sau costisitoare, îți propunem să încerci următoarea metodă de îngrijire dentară.

Tratament de albire cu folie de aluminiu pe dinți

Pentru a pune în practică acest truc, ai nevoie de pastă de dinți, bicarbonat de sodiu și folie de aluminiu.

Mai întâi măsori o bucată de folie de aluminiu, încât să se potrivească cu mărimea dinților tăi și o tai în două jumătăți egale.  Apoi pregătești soluția de albire din pasta de dinți și bicarbonatul de sodiu. Se folosește o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu, la o linguriță de pastă de dinți.

Amestecul preparat se pune pe folia de aluminiu iar aceasta se fixează pe dinți. Deși pare dificil la început, cu puțină răbdare vei reuși să mulezi folia pe forma dinților încât soluția minune să îți acopere dinții în întregime. Stai cu acest tratament pe dinți timp de o oră și apoi curăță-i bine.

Citește și: Cum sa iti faci apa de gura acasa. Scapa de placa bacteriana cu acest remediu!

Dacă vrei rezultate rapide, poți să faci această mască pe dinți de două ori pe săptămână. Rezultatele vizibile nu vor apărea după prima ședință, însă după 2-3 utilizări, dantura îți va deveni mai albă și curată.

Nu este recomandat să abuzezi de tratament, deoarece poate ataca smalțul. De asemenea, această metodă nu este recomandată persoanelor care suferă de probleme stomatologice grave sau gingivită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top