Connect with us
Mihai Voropchievici a dezvăluit ce spun despre tine metalele prețioase pe care le porți și ce proprietăți secrete au acestea.

Stil

Ai bijuterii din aur? Iată ce trebuie să faci IMEDIAT!

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce spun despre tine metalele prețioase pe care le porți și ce proprietăți secrete au acestea.

Purtătorii de aur sunt solarienii,  cei născuți în zodii de foc. Este metalul lor prețios și este benefic în a-l purta. Oamenii care poartă aur și îl poartă discret sunt puși într-o lumină mai benefică.

Aurul are și o încărcătură mult mai malefică decât argintul. El duce la moarte, sacrificii enorme. Este și un blestem al aurului. Când cumpărați un obiect de aur, faceți așa bine și puneți-l în agheasmă 7 zile să se decongestioneze de toate încărcăturile. E valabil, de altfel, pentru orice bijuterie.

Argintul este cel mai benefic, e cel mai mare captator de energii benefice din Univers. Biserica nu va folosi un pocal de aur, toate sunt din argint. Este cel mai bun. Argintul încarcă chakra inimii cu mai multă bunătate și se spune că ar proteja de friguri și de boli contagioase. Aurul alb și platina se substituie calității argintului.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum să îți faci un talisman al dragostei

Citește și: Una din vocile de aur ale României a murit…

1 Comment

1 Comment

  1. Ioana

    2017-06-18T12:48:01+03:00 at 12:48

    Ce aberații!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top