Connect with us
Femeile care se confrunta cu inesteticele vergeturi le pot preveni sau atenua cu ajutorul unor tratamente naturiste.

Stil

Ai probleme cu vergeturile? Vezi cum le poti atenua

Vergeturile sunt la fel de pacatoase ca si celulita, iar multe femei se confrunta cu aceasta problema. Ele apar, de obicei, atunci cand exista o fluctuatie de greutate, in special cand te ingrasi brusc. Cu siguranta exista si alte motive care duc la aparitia acestor vene fine de culoare roz, cum ar fi sarcina.

Cum nu exista un tratament care sa le stearga urma definitiv, poti incerca acasa cateva remedii naturiste, cu produse aflate la indemana, care ajuta la prevenirea si atenuarea vergeturilor.

Citeste si: 5 lucruri pe care nu le știi despre untul de shea

Citeste si: Problema comuna care iti distruge viata sexuala

Tratament cu albusurile de ou si ulei de masline

Acest tip de tratament are efecte uimitoare. Dupa doar cateva saptamani de utilizare veti observa ca pielea devine mult mai neteda si mai fina, iar vergeturile abia se mai observa. Pentru acest tratament ai nevoie de doua albusuri de ou si o umatate de ceasca de ulei de masline. Dupa ce iti exfoliezi pielea, in zona in care se afla vergeturile, intinde albusurile de ou si lasa-le sa actioneze pana cand se usuca. Apoi clateste bine zona si hidrateaza cu ulei de masline.

Tratament cu zat de cafea si ulei de argan

Uleiul de argan este renumit datorita efectelor senzationale asupra pielii. Pe langa faptul ca o hidrateaza si o hraneste in profunzime, el ajuta si la regenerarea pielii. Pentru aceasta reteta ai nevoie de zat de cafea si ulei de argan, in cantitati egale, in functie de suprafata pielii pe care exista vergeturi. Folositi amestecul de zat de cafea si ulei de argan pe zona dorita si masati usor asa incat sa nu apara iritatii.

Tratament cu cartofi cruzi

Probabil esti suprinsa sa stii ca o leguma poate fi eficient impotriva vergeturilor. Acest tratament este cat se poate de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi pielea afectata cu felii de cartof crud. Acesta contine amidon, dar si vitamine si minerale care contribuie la regenerarea pielii.

Tratament cu ulei de ricin

Tot ce trebuie sa faci este sa masezi pielea cu ulei de ricin. Trebuie sa repeti procedeul pana atunci cand vei observa imbunatatiri.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top