Semne care prevestesc moartea: Ai grijă cum îți faci selfie!

25.06.2015
Semne care prevestesc moartea: Ai grijă cum îți faci selfie!

Încă din vechi timpuri oamenii credeau în tot felul de semne care prevestesc moartea. În zilele noastre, sau în folclorul modern, există câteva teorii care mai de care mai ciudate despre cum se anunță capătul zilelor noastre. Iată mai jos o listă a semnelor vechi și noi care dă vestea morții tale:

Semne care prevestesc moartea:

1. AI GRIJĂ LA SELFIE!
Una din legendele urbane care circulă de când lumea își face selfie într-o nebunie este cu totul și cu totul inedită! Superstițioșii cred că dacă trei persoane se pozează împreună, cea din mijloc va muri prima! Ai grijă așadar cum îți faci selfie și unde te poziționezi când apeși pe butonul de fotografiat.

2. NAȘTEREA ÎN VIS
Se spune că dacă visezi cu nașterea unui bebeluș, o persoană foarte apropiată de tine va pleca pe lumea cealaltă. Nașterea simbolizează schimbul pe care divinitatea îl pune la cale: un om pleacă pentru a face loc unuia nou pe Pământ.

3. DACĂ VISEZI CU ANIMALE TĂIATE SAU GROPI ÎN ASFALT, E UN SEMNAL DE ALARMĂ
Femeile de la țară țin post negru după ce au visat cu animale măcelărite. Se spune că acestea apar în vis atunci când moartea se apropie de noi, scopul fiind se ne îndreptăm și să ne curățăm de păcate.

4. SEMNELE DE LA ÎNMORMÂNTARE
Dacă stropii de ploaie cad în sicriul persoanei decedate, cineva din familie îi va urma drumul în zilele următoare.

5. OGLINZILE DIN CASA MORTULUI TREBUIE ACOPERITE
Se spune că persoana care se va uita în oglindă în casa mortului, aceasta nefiind acoperită, va fi următoarea care va părăsi lumea. Asta chiar e înfricoșător!

6. CIOC, CIOC, CIOC – DE TREI ORI
Dacă auzi trei bătăi în ușa casei tale și când deschizi să vezi cine e, dar nu e nimeni, tocmai a decedat o persoană pe care o cunoști.

5. DACĂ SE RUPE CRUCIULIȚA DE LA GÂT, E SEMN RĂU
Dacă porți un lănțișor cu cruciuliță și se rupe în mod neașteptat, este semn că Dumnezeu are alte planuri cu tine.

6. DACĂ AUZI CUCUL CÂNTÂND ZIUA…
În familie va avea loc o înmormântare.

Sursa foto: andreasleonidou.deviantart.com