Connect with us
Numerologul Anatol Basarab a dezvăluit care sunt cele mai bune perechi din punct de vedere numerologic, cu un calcul bazat pe cifrele de vibrație.

Stil

Anatol Basarab a dezvăluit care sunt cele mai bune perechi din punct de vedere numerologic

Cunoscutul numerolog Anatol Basarab a dezvăluit care sunt cele mai bune perechi din punct de vedere numerologic.

Acesta consideră că iubirea depinde foarte mult de influențele cifrelor de vibrație ale partenerilor de cuplu.

„În numerologie, însă, există o metodă simplă de a descoperi compatibilitatea dintre doi parteneri. Pentru această este necesar să adunați cifrele datei de naștere, atât luna, cât și ziua, până obțineți un singur numar”, a menționat numerologul Anatol Basarab.

Iată care sunt cele mai bune perechi din punct de vedere numerologic, conform lui Anatol Basarab

1 cu 1

Dacă ambii parteneri au cifrele 1, ei nu vor putea să facă mici compromisuri, fiecare având nevoie de autonomie și independența.

1 cu 2

Dacă cel ce are cifră 1 nu încearcă să-l strivească total pe doi și dacă doi-ul este destul de înțelegător, atunci aici poate să existe o armonie bună pentru a avea o viață frumoasă.

1 cu 3

În ceea ce privește combinația cifrelor 1 și 3, dacă mai târziu iubirea arzătoare nu va fi înlocuită de o prietenie strânsă, nu va fi posibilă realizarea unei armonii.

1 cu 4

Partenerii cu cifrele 1 și 4 trăiesc în ritmuri diferite. Această uniune este foarte bună pentru realizarea succeselor pe plan profesional sau social.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top