Ar trebui sa te impaci cu partenerul? Iata un raspuns care te va interesa

03.03.2016
Ar trebui sa te impaci cu partenerul? Iata un raspuns care te va interesa

Daca relatia ta nu a mers din prima, ai sansa sa incerci din nou. Trebuie doar sa acorzi mai multa atentie anumitor aspecte. Sigur ca nu exista un raspuns usor la intrebarea de mai sus, insa de cele mai multe ori vei reusi sa gasesti solutia cea mai buna. Iata cateva semne ca ar trebui sa mai incerci o data.

Daca sunteti amandoi de acord sa vorbiti deschis despre motivele despartirii, lucrurile vor merge spre bine. Asta inseamna ca sunteti maturi si puteti avea o conversatie sincera, care probabil va duce la cateva raspunsuri. Este foarte important ca fiecare partener sa inteleaga opiniile celuilalt si sa le accepte daca acestea sunt benefice. Explicatiile pot fi aduse in armonie daca ambele persoane isi pastreaza calmul.

TREBUIE SA STII ACESTE LUCRURI PANA LA 30 DE ANI!

Sunteti in masura sa va asumati problemele din relatie? Daca raspunsul este da atunci cu siguranta meritati a doua sansa. Dupa ce ati recunoscut care sunt cele mai improtante neajunsuri, este esential sa va asumati responsabilitatea pentru greselile voastre si sa le analizati mai bine. Daca si tu si el va regasiti in aceasta situatie probabil ca puteti trece cu bine este toate neintelegerile.

Esti dispusa sa ierti? Dar el? Deseori in relatii ambii parteneri fac greseli care nu isi au locul la momentul respectiv. Cu toate astea, doi oameni maturi pot trece peste ele si pot privi in perspectiva. Nu lasa greselile pe care le-ai facut sa te defineasca. Iarta-te mai intai pe tine insati si apoi iarta-l si pe el. Este foarte important sa il vezi intr-o lumina pozitiva chiar daca a calcat stramb. Asta inseamna ca ai sentimente puternice care pot depasi anumite bariere.