Connect with us
Ce cadouri facem de 1 martie

Stil

Cadouri pe care le poti oferi in loc de martisoare de 1 martie

De 1 martie inlocuim martisorul! Iata ce idei ne-au trecut noua prin minte! Ce parere ai?

De 1 martie doamnele si domnisoarele sunt rasfatate cu mici atentii. Fie ca este vorba despre o bratara, un buchet vesel de ghiocei sau o felicitare, aceste detalii vor aduce un suras pe chipul sexului frumos!

Te poate interesa si: Cadouri de 8 martie pentru o noapte sexy alaturi de iubita

Te poate interesa si: Ce cadouri ar vrea sa primeasca femeile in luna martie

Originalitatea caracterizeaza aceasta primavara, asa ca ne-am gandit cu ce pot fi inlocuite banalele martisoare oferite de 1 martie. Noi am ales doar cateva din zecile de idei care ne-au trecut prin minte. Ce parere aveti?

Martisoare parfumate
Am decis sa inlocuim banalul martisor cu un buchet frumos parfumat si colorat. Fie ca optezi pentru un buchet vesel de bujori, un tradafir alb sau delicatii ghiocei, martisoarele parfumate vor incanta ochii privitoarei.

Felicitari scrise
O metoda inedita de a aduce un suras pe chipul oricarei femei de 1 martie este o felicitare. Bineinteles, nu conteaza atat imaginea, cat mesajul cu care o vei surprinde. Fii original!

Felicitare de 1 martie

festart.ro

O carte
O carte oferita cu ocazia zilei de 1 martie va bucura sufletul oricarei pasionate de literatura. Nu mai sta pe ganduri si renunta la banalul snur in favoarea unei povesti romantice.

Un martisor dulce
Un martisor delicios poate fi una dintre cele mai inspirate alegeri cu ocazia zilei de 1 martie. Pun pariu ca in fiecare cofetarie isi vor face aparitia delicatese special create pentru aceasta ocazie.

Prajitura martisor

blogspot.com

Martisoare bijuterii
Anul acesta se poarta bijuteriile home-made. Bijuteriile lucrate manual si stilizate special pentru acest eveniment se se numara, de asemenea, printre ideile inspirate la inceput de primavara. Fie ca optezi pentru cerceri sau o bratara in culorile primaverii, totul va sugera sosirea sezonului cald.

Bratara cu snur de martisor
Poti opta cu incredere pentru martisoare traditionale, concepute in stil bratara, pentru a fi purtate cu usurinta intreaga zi.

Sursa foto bistrita24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top