Connect with us
A sosit primăvara - momentul ideal pentru a vă schimba garderoba!

Stil

A sosit primăvara – momentul ideal pentru a vă schimba garderoba!

Odată cu sosirea vremii mai calde, cu toții tânjim după o schimbare a garderobei. Este firesc – la urma urmei, ne trezim treptat împreună cu natura. Vrem să experimentăm ceva nou, să ne reînnoim ținutele și să ne bucurăm din plin de primăvară și promisiunea zilelor însorite.

Geacă sau palton?

Afară este încă destul de frig, deci veți avea nevoie de piese mai călduroase. Gecile matlasate se poartă în această primăvară. Puteți alege modele scurte sau oversize. Depinde doar de stilul care vi se potrivește mai bine. Dacă preferați un look mai elegant, alegeți un palton. Puteți alege dintr-o gamă variată. Preferați modele în carouri, modele florale sau într-o singură culoare?

 

Fleece-ul de neînlocuit

Știți ce material vă poate încălzi într-un mod unic? Da, este vorba de fleece. Suprafața sa moale vă invită literalmente la îmbrățișare. Puteți purta hanorace din fleece atunci când practicați sport, dar și la o plimbare prin oraș. Sunt disponibile în varianta cu fermoar sau cele îmbrăcate peste cap. Deci, puteți cumpăra piese exact în funcție de preferințele voastre. În plus, fleece-ul se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor. Dacă alegeți acelați model cu partenerul vostru întreaga lume va știi că sunteți împreună.

 

Sfatul nostru: Vă aflați în căutarea unor piese moderne care să atragă toată privirile prin aspectul lor modern? Urmăriți oferta magazinului online Sinsay. Puteți cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte, rucsacuri, genți și accesorii pentru femei și bărbați și mai ieftin dacă utilizați cod reducere Sinsay.

 

Nu uitați de denim

Fiecare dintre noi deținem cel puțin o perche de blugi în dulap. Denimul se menține în continuare pe primele poziții de interes pentru creatorii de modă dar și pentru clienți. Și numai în culoarea albastră clasică a denimului, ci și în variante de roșu, negru, maro, bej și multe altele. Acest material a devenit o parte indispensabilă a ținutelor. Pe lângă blugi, puteți cumpăra și o jachetă scurtă până în talie din denim și cămași sau bluze cu design din denim. Așteptați cu nerăbdare vara? Atunci puteți alege fuste și pantaloni scurți din acest material.

 

Ținute noi pentru vremea călduroasă

Urați-i bun venit primăverii într-o rochie nouă pe care să o purtați la plimbări prin parc. Aveți la dispoziție o gamă variată de modele confecționate din materiale mai călduroase, cu design cu mâneci lungi, dar și piese de vară. Nu știți ce culori și modele se poartă? Culorile anului 2021 sunt gri și galben strălucitor și combinațiile lor. Dacă aceste nuanțe nu prea vi se potrivesc, alegeți un maro natural și permiteți-i să scoată în evidență și alte nuanțe. De exemplu, albul, rozul sau cărămiziul ori roșul. Dacă nici aceste culori nu vă sunt pe plac, atunci nu ezitați să alegeți piese în culori precum albastru clasic, verde și nuanțele lor. Anul acesta, motivele florale sunt foarte la modă. De la motive delicate în stil vintage până la piesele mai distinctive.

 

Accesoriile sunt un must-have

Vă puteți scoate în evidență ținuta prin intermediul accesoriilor. Rucsacuri, genți, ochelari de soare, șepci sau pălării elegante vor completa fiecare ținută foarte bine. Nu uitați nici de curea. Dacă faceți parte din categoria celor mai îndrăznețe, alegeți o piesă distinctivă cu un model sau culoare care va fi de neratat. Dacă preferați să fiți mai discretă puteți alege curele din piele sau din textile de calitate.

 

Cu ce ne încălțăm?

Puteți cumpăra adidași confortabili pentru activități de agrement, precum și balerini sau cizme moderne din cauciuc în magazinul online Epantofi.ro. Domnii vor aprecia cu siguranță noii pantofi, și încălțămintea sport iar copii pantofii în care vor putea alerga în voie la locul de joacă. În magazinul Epantofi.ro puteți alege, de asemenea, șepci, poșete, portofele, borsete, curele, ceasuri. Dacă utilizați cod reducere Epantofi, puteți cumpăra totul dintr-un singur loc și semnificativ mai ieftin.

Sfatul nostru: Dacă doriți să economisiți la cumpărături online nu ezitați să folosiți cod reducere Epantofi. Acum puteți cumpăra încălțăminte și accesorii pentru toată familia mult mai avantajos.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top